Vad är en Bear Spread?

Bear sprider är en typ av alternativ strategi som är anställda med ett vertikalt synsätt som innebär att sådana faktorer som uppskjuten månad terminskontrakt och en nedgång i säkerhet priset. En björn sprida får använda användning av antingen säljoptioner och köpoptioner i syfte att lådan den ideala alternativet strategi. Här är några exempel på hur björnen sprider verk. När en björn spridning utnyttjar köpoptioner, är den process som ibland kallas en björn samtal spridning. Grundtanken är att köpa köpoptioner till ett visst lösenpris samtidigt säljer samma antal köpoptioner till en teckningskurs som är lägre än priset på den nyare inköp. Till exempel har vissa bestånd en aktuell aktiekurs på $ 200,00 US dollar (USD). Den nuvarande Lösenpriset för detta belopp är $ 2 USD. Samtidigt, bestånd som är i besittning av investeraren har en aktuell kurs på $ 205 USD med en köpoption på $ 5 USD. Investeraren väljer att köpa en köpoption på $ 200 USD lager, vilket skapar ett utflöde av $ 200 USD. Samtidigt väljer investeraren att sälja köpoptionen, vilket skapar en bruttoinflöde av $ 500 USD. Efter möjliggör utflödet, innebär detta att investeraren har vunnit $ 300 USD.

Björnen sprider metod som använder sig av samtalet sätta metoden är något liknande. Med denna strategi, fokus ligger på att använda sätter i stället uppmanas att uppnå en ökad nettoförmögenhet. Investeraren kommer att köpa säljoptioner som för närvarande har ett högre lösenpris, medan säljer lika många aktier som har en lägre löpande sätta pris som har samma utgångsmånad som de bestånd som såldes. I detta scenario är förhoppningen att priset på den underliggande aktien kommer att falla under perioden ovan. Om detta händer kommer den vinst som görs från den uppsättning av transaktioner maximeras, utan något egentligt behov av att göra något uppskov i terminskontrakt för att uppnå öka.

Björnen sprider är en bra investering strategi i många fall. Men det är också en metod som kräver uppmärksamhet på detaljer. Chanserna för ett felsteg i processen är mycket bra, speciellt för personer som precis har börjat arbeta med optioner. Som med alla typer av investeringsstrategi, är det en bra idé att köra några simuleringar innan de faktiskt ägnar sig åt en björn spridning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.