Vad är Pork Bellies?

Medan många människor är bekanta med begreppet "sida fläsk" används på något sätt med fläsk mage terminshandel, är inte alla medvetna om att varan faktiskt innebär magen på grisen.

Fläsk bukar, som namnet antyder, kommer från undersidan av gris eller svin. Svin har faktiskt två magar som kan väga tio till eighteen pounds vardera. Dessa bukar är vanligen skärs i långa tjocka sektioner och är flash frysta. När fläsk magar är frusen, kan de hållas under ganska lång tid och fortfarande används som en näringskälla. Det finns ett antal nationella köket typer som använder den griskött magen efter Marinering och annan beredning metoder, bland dem amerikanska, koreanska och kinesiska.

Pork belly terminer har sitt ursprung med Chicago Mercantile Exchange, och har aktivt handlas på börsen sedan 1961. Griskött bukar framtida handel bygger på prognoser om nuvarande utbudet av fryst griskött buken jämfört med den nuvarande nivån på efterfrågan på produkten. Den nuvarande värde av framtida fläsk mage råvaror ligger i vem vill ha dem och hur mycket av varan anses önskvärd för närvarande. För närvarande är det grundläggande börspost för griskött sidfläsk tjugo ton trimmas och ordentligt frusen magen portioner och segment.

Värdet av fläskkött mage kommer att stiga, ibland så mycket att, när en ökad marknad för bacon uppfattas vara på horisonten. Till en viss efterfrågan på griskött buken ökar under årstider när konsumenter söker efter ljusare kött alternativ som är snabbare att förbereda och gå inte väga ett ned under aktiviteten av det varma vädret månader. Efterfrågan tenderar att minska under kallare månader, kött än bacon kan anses vara att föredra. Det är en av anledningarna reserver av fläsk magar kan vara relativt lågt som det sista kvartalet av kalenderåren börjar och det finns en svag ökning av kostnaden för vad som är kvar.

Eftersom den nya år börjar och produktion och frysning av fläsk sidfläsk redskap upp för att möta sommaren krav, värdet av varan kan återspegla förändringen i inventeringen. Det finns de som rutinmässigt säljer griskött buken när priserna är högre och sedan köper tillbaka dem när priset dips baserat på utbud och klimatförändringar.

p

spekulation med fläsk magar terminshandel anses vara en relativt stabil komponent i en investeringsportfölj, liksom en som kan ge en stor vinst om man har vision att köpa och sälja vid rätt tidpunkter. Som ett ständigt förnyas del av våra livsmedel, detta är en handelsvara som kommer att vara en god investering för många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.