Vad är Basis Trading?

Basis handel handlar om att spela ytterligheterna på kontant-och terminsmarknaden. Som en arbitrage strategi som kräver att genomförandet av en lång kassa som är kopplad till en kort position i terminskontrakt, är poängen med utgångspunkt handel för att maximera genererat inkomster från företaget och samtidigt hålla kostnaderna på ett minimum. Ibland kallad cash and carry handel, denna typ av arbitrage position har en stor potential att skörda stora belöningar, om tidpunkten är den rätta.

Arbetet med grunden handel handlar om att få rätt mix mellan terminskontrakt och kassaflöden som är förknippade med kontraktet. Detta betyder att titta mycket noga på verksamhetsnivå av värdepapper som kan passa för strategin. När en säkerhet har identifierats som en bra kandidat, börjar köpet. Som en del av den strategi affären är ihop med en lång kassa som matchas med en kort position på terminsmarknaden. På ett sätt är det som händer är att investeraren köper kontant och transporterar det till termins datum, där det kommer att levereras i kontraktet.

Tillsammans med positionering köpet på detta sätt, är det också möjligt att placera en försäljning på samma sätt. Återigen handlar grundval handel kombinationen av den långa likviditet och kort framtid. Pengar för att finansiera den långa positionen kan lånas och återbetalas, med de investeringar som säkerhet. Det viktiga är att upprätthålla balansen vare sig köpa eller sälja, så att de finansiella resurserna används på bästa sätt och chanserna för att göra en vinst är högre. De bästa vinsten produceras när det finns en chans att sälja strax före termins dag anländer. Generellt ger detta investeraren möjlighet att göra en fin vinst och tar principen och återinvestera den i en annan handel som skapas med grundläggande synsätt i grunden handel.

måste stor omsorg ägnas åt situationen för terminer, både vid köp och försäljning. Inte förstå historien om förflyttning av terminer kan leda till att välja fel investeringar och spårar ur processen innan det ens har inletts. Detta kan också leda till en situation där de upplånade medel för att hantera den långa positionen kunde till slut inte täcks av den vinst ur företaget. Tracking futures är en förutsättning för att framgångsrikt använder en teknik som grund handel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.