Vad skuldminskning?

När amerikanerna blir allt mer skuldsatta, fler och fler skulder företag minskning har sökt upp konsumenten att erbjuda skuldlättnad. Skuldnedsättning verkar genom att stärka alla skulderna utan säkerhet, till exempel kreditkort, sjukvårdspersonal och räkningar undervisning i en månatlig betalning, oftast betydligt lägre än de sammanlagda betalningarna en gäldenär är för närvarande gör. Det sätt som skuldminskning verk, är att konsumenten betalar den överenskomna månatliga beloppet till konsolideringen företaget och ger dem tillstånd att göra utbetalningar till enskilda fordringsägare för deras räkning. Företaget förhandlar lägre räntor, eller ibland, noll intresse. Borgenärerna ibland villiga att vidta sådana åtgärder, eftersom de är mer benägna att ta emot betalningar i tid från en skuldlättnad organisation än en överbelastade konsument.

Skuldlättnad organisationer skapa relationer med tusentals borgenärer. På grund av dessa relationer, borgenärer ibland är villig att förlåta en del av skulden. Den Consumer Federation of America politik sådana organisationer och rekommenderar konsumenter att undvika de som gör stora löften om att eliminera skulden med 50 till 75% eller mer . Konsumenterna är i behov av skuldlättnader rådde söka råd från ideella grupper anslutna myndigheter konsumenten. Dessa grupper noga utvärdera den nuvarande budgeten för konsumenten och råd till individer i bättre pengar förvaltning samtidigt hjälpa dem att minska sina skulder och undvika ytterligare skuldsättning.

Några sätt att avgöra om du behöver ett program för skuldavskrivning är om du inte kan göra det minsta betalningar. Även om du kan göra alla dina minsta betalningar, men balansen är fortfarande densamma, bör du söka efter sätt att minska din skuld. Genom att ni alla kreditkort balanserar tillbaka till noll då och då, kan du kolla upp på dig att veta att du lever i din väg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.