Vad omfattas Europaparlamentet?

gjort korrekt, aktiemarknaden investerar kan ge en utmärkt avkastning på kapital. Man bör dock se upp för svårbegriplig strategier, främjare av dem hävdar kan ge upprörande avkastning långt utöver vad någon konservativ investerare bör förvänta sig. Som sagt, omfattas samtal är en av de mer konservativa strategier, och innehar mindre risk än andra alternativ eller derivat mekanismer. på ett enkelt lager transaktion köper du låg och vänta på något som du tycker är den högsta möjliga pris för att sälja. I en täckt samtal men accepterar du god tid att sälja aktier till ett överenskomna priset, som kallas lösenpriset. På andra änden av affären, köper en annan investerare en möjlighet, vilket är rätt att köpa aktier att detta lösenpris. Säljaren av covered call option tjänar en premie, som betalas av köparen alternativet.

Fördelen med covered call investerare är att även om aktien inte når upp till lösenpriset och alternativen köparen inte inte utnyttjar den möjlighet, är bidraget fortfarande tjänat. Investerarens Aktieinnehav tjänar pengar även om priset är stabilt eller minskar, så länge det finns alternativ köpare som vill köpa optioner på aktien. De alternativ köpare vinner också en potentiell fördel, de får rätt att köpa en aktie till en förutbestämd fast pris. Om aktiekursen stiger bortom denna punkt, kan de utnyttja sin option och få en omedelbar vinst. Anta till exempel att en aktie handlas för $ 10 och teckningskursen är 12 $, låt oss anta att aktiekursen plötsligt överspänningar till $ 20. Alternativen köparen utnyttjar optionen att köpa aktier på $ 12, och genast vänder runt och säljer den för $ 20. Den uppenbara nackdelen med att denna strategi är att covered call författaren förlorar de vinster som skulle ha kommit från försäljningen av lagret i verkliga priset på $ 20, och i stället har att sälja den till $ 12. Detta är dock mildras av att på lång sikt har covered call författaren intjänade vinster medan beståndet var inte stiger i pris, genom att sälja optioner som utnyttjades inte. När optionerna köparen inte utnyttja optionen, får den covered call författaren fortfarande behålla bidraget.

Bidragen kan uppgå till 10 procent av aktiens värde eller mer för en månad kontrakt. Premier är högre för mer volatila bestånd. Detta ger upphov till den andra nackdelen med covered call skriva. De bästa bidragen erhålls från bestånd som är den mest volatila, vilket betyder att om priset på aktien sjunker kraftigt kommer det att finnas mindre efterfrågan på alternativ-det covered call investerare kan förlora pengar. Som sådan är det viktigt när du använder denna strategi för att genomföra due diligence på varje bestånd, forskning dess grundprinciper och göra investeringar bara om risker som är acceptabla för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.