Vad är gula blad?

producerats sedan början av 20th Century, gula blad bidra till att ge ett dagligt flöde av information om status av kurser på företagsobligationer av mäklarhusen i USA. Ursprungligen en idé från den nationella Notering presidium, gul plåt fortfarande tillverkas idag av revamped Nqb organisation, som idag är känt som Pink Sheets, LLC.

Värdet av den gula blad visar sig när det är underförstått att de flesta obligationer utgivna av företag handlas på OTC-marknaden. Men inte alla band som är i omlopp uppfylla de grundläggande normer som är nödvändiga för notering på Nasdaq-börsen eller NASDAQ Small-Cap Market. Den gula blad bidra till att ge dagliga uppdateringar om de obligationslån möjligheter som inte finns på NASDAQ. Således, den gula blad låta mäklarhus för att hålla kunder informerade om ett bredare spektrum av investeringsalternativ, vilket i sin tur ökar chanserna att investerarna kommer att ge dessa företagsobligationer hänsyn.

Gula ark hette så för en enkel anledning. Back in 1904, kom den nationella Notering presidiet upp med idén att ge information om både aktier och obligationer som inte var lätt erhållits från en annan källa. För att hålla processen enkel, det var fast besluten att färgkod de meddelanden som skickades ut till mäklarhus som prenumererar på tjänsten. För bestånd, togs beslutet att skriva ut information om skivor av rosa papper. Information om skuldebrev skulle fördelas på gult papper.

p

Idag papperskopior av gula blad fortfarande distribueras till abonnenter som föredrar det mediet. Däremot är det nu möjligt att få gula blad i elektronisk form, antingen som en HTML-formaterad e-post eller som en länk till webbplatsen i det tidigare Offert Bureau. Moderna dagen Pink Sheets, LLC också gör att abonnenterna tillgång till uppgifterna via deras hemsida direkt. Liksom under tidigare år, är den gula blad uppdateras dagligen, att fortsätta att investerare och mäklare för att lära sig om investeringsmöjligheter som skulle vara svåra att hitta via andra kanaler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.