Vad är ett valutapar?

valutapar är bara citat som rör den aktuella jämförande värde av en nations valuta till valuta som utfärdats av en annan nation. Huvudsakligen illustrerar valutapar den växelkurs som skulle ske om en enhet av en valuta var utbytt mot ett liknande valutaenhet som utfärdats av ett annat land. Begreppet funktionerna valutapar som de väsentliga jämförelsen som används av många personer som väljer att engagera sig i Forex investeringar, liksom människor som reser i stor utsträckning till olika länder. att strukturera valutapar, är en valuta identifierats som transaktionen eller basvaluta. Detta är den valuta som sätter standarden för jämförelsen. Den andra valutan kallas citera eller motverka valuta. Denna valuta fungerar som jämförande mått för att bedöma värdet på basvalutan när det jämförs med dagens värde på disken valutan. En valutapar innebär alltid två olika valutor utgivna av två olika länder. I huvudsak är det aktuella marknadsvärdet för varje typ av valuta korsreferens med andra. Normalt är det den minsta enheten av valuta för varje land som används för valutapar. Till exempel, om basen valuta som används i beräkningen är den amerikanska dollarn, räkneverket valutan skulle kunna euron och det brittiska pundet. Tanken är att avgöra hur mycket den amerikanska dollarn är värt om det byts ut mot en euro eller ett pund.

I detalj valutaparet, är det brukligt att identifiera den basvaluta först, sedan räknaren valutan. Till exempel, om man jämför den nuvarande värde av euron till USA-dollar, skulle valutaparet skrivas som "EUR /USD". Dessutom skulle det aktuella värdet på euron placeras efter identifiering av de två valutorna. Således, om en enda euro närvarande utbyte för sammanlagt $ 1,50 i amerikanska dollar (USD), skulle valutaparet skrivas som "EUR /USD 1,5000. "

Investerare som sysslar med valutatransaktioner dagligen vet att valutaparet mellan två länder kommer att förändras regelbundet. Veta vilken valuta är att stärka eller försvagas i förhållande till en annan valuta är oerhört viktigt att processen av avtal valutaväxling. Följa den nuvarande växelkursen mellan två valutor kan leda till att köpa och sälja åtgärder som resulterar i vinst, förutsatt att den jämförande värt övervakar noggrant. Denna typ av insatser kan vara mycket tidskrävande, men också kan ge en bra avkastning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.