Vad är ett bud förslag?

Ett bud förslag är en förklaring till de tjänster eller produkter som erbjuds till en beräknad kostnad för företaget. När budet förslaget är oönskad, finns det inget avtal mellan erbjudandet mottagaren och dess författare. Om förslag lämnas som svar på en request for proposal (RFP), kan den godtas som ett försök senare i tilldelningsförfarande.

Budet förslag är ofta fram med hjälp av ett erbjudande form. Detta kan vara handskrivna eller skrivas ut från programvara som används för professionella budgivning. Generellt sett är den form fyllas i två exemplar, med en kopia som arkiveras av anbudsgivaren och den andra skickas till företaget som begärt anbud. Sådant företag förslag kan omfatta viktiga aspekter på genomförandet av arbetet, inklusive tidsramen för slutförandet, total kostnad och material som behövs för att slutföra jobbet.

Beroende på vilken typ av jobb, erbjudandet Förslaget skulle kunna omfatta ett mycket eller lite information. En konstruktion uppskattning, till exempel, skulle kunna omfatta en komplett förteckning över material som behövs för att slutföra projektet. Frilansande skriftligt bud, å andra sidan kan lista endast den beräknade tidpunkten och uppskattade totala kostnaden. Den professionella budet Förslaget innehåller ofta många viktiga delar. Anbudsgivaren kan välja att börja form med en sammanfattning, som kan användas för att förklara varför anbudsgivaren skulle väljas för jobbet. Detta kan följas med en lista av meriter, till namnen på eventuella underleverantörer skall användas för projektet samt en översikt av hur anbudsgivaren kommer att utföra de viktigaste punkterna i erbjudandet begäran.

Nästa, en anbudsgivare kan förklara villkoren för uppköpserbjudandet och innehålla en förteckning av liknande arbeten som har genomförts, tillsammans med uppgifter om eventuella tidigare projekt som är relevanta för det föreslagna arbetet. En säkerhetsplan kan också läggas till, om tillämpligt, att beskriva de åtgärder som skall vidtas för att minimera skador och förlust av arbetstid. En sådan plan är typiskt sett bara om ett jobb kommer att kräva fysiskt arbete.

Efter budet form är skriven, kan korrekturläsning av information bidrar till att försäkra att det är komplett och undanröja eventuella stavfel eller grammatiska fel som kan uppfattas som oprofessionellt. Efter detta steg, anbudsgivaren vanligen tecken och skickar formuläret. Korrekturläsning kan vara ett viktigt steg eftersom många bud förslag inte accepteras eftersom de är ofullständiga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.