Vad är ett betal Spread?

debit spridningen är en form av en option spridning. Inom ramen för denna typ av spridning, är det alternativ som köps av större värde än den premie för det alternativ som säljs. På grund av skillnaden mellan köp och försäljning, är behållningen eller värdet av näringsidkaren konto minskade, vilket resulterar i en debitering. Förhoppningen är att medan en debet gäller på kort sikt, värdet av det alternativ som är köpta snart större än den möjlighet som såldes och resultera i en vinst från företaget. Ibland kallas en netto debit spridning, användning av ett betal spridning sker i stort sett alla typer av marknadsklimat. När en marknad är för närvarande uppvisar en offensiv hållning i allmänhet eller med ett särskilt optionsprogram kan investeraren inleda en skuld spridning som bygger på användning av samtal. Skulle beståndet eller den allmänna marknaden för närvarande genomgår en GROV fas, kan debitera sprida inbegriper användning av sätter. En blandning av sätter och samtal kan också vara lämpligt sätt att arbeta med en debitering spridning också. i alla miljöer, till följd av att utnyttja en debitering spridning är en kortsiktig minskning av behållningen av näringsidkaren konto. Väljer att utnyttja denna typ av strategi bedriver en viss risk. I händelse av att de förvärvade säkerhet inte börjar stiga i värde och på sikt ge en avkastning högre än den skyddsnivå som såldes kommer att sprida sig kvar och skillnaden i saldot är inte återvinns. Således bygger strategin inte bara på priset på option element, men även om spridningen alternativ läge som råder mellan alternativet köpt och alternativet säljs.

Men investerare besluta normalt vad man ska sälja och vad man ska köpa mycket noggrant. Det innebär forskning utförs för att bestämma den mest sannolika prognostiserade samband med verksamhet för det alternativ som köps mot det alternativ som är avsett för försäljning. När det alternativ som förvärvas uppskattar i värde medan alternativet säljs fortsätter att sjunka i värde, kan det sägas att debitera skillnaden mellan de två fortsätter att öka, med den ökande klyftan mellan spridning alternativet är till fördel för den smarta investerare .

Som med alla investeringar strategi vilar framgång ett debit sprids på att välja rätt alternativ att köpa och sälja. Skulle det alternativ som säljs plötsligt gör en dramatisk comeback medan den förvärvade alternativet tynar bort, tar investeraren i huvudsak en träff som en följd av transaktionen. Men om det köpta alternativet uppskattar dramatiskt medan alternativet sålde tynar bort eller minskar i värde, får investeraren en stor nytta av transaktionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.