Vad är en online-bank?

Många människor finner det enkelt och bekvämt via Internetbanker att vara mycket attraktiv. Som svar på sin popularitet, många standard banker som du kan besöka i din lokala stad, erbjuder online banking till kunder. Detta ger kunderna möjlighet att se automatiska ändringar i sitt konto, betala räkningar på nätet, och visa kontoutdrag som helst på dagen eller natten. En något annorlunda version av Internetbank är online-bank, en bank som finns specifikt utan fysisk plats i ditt område. Med andra ord, du gör din bank alla online utan att ha en lokal filial att besöka. En del tycker att det nätbank attraktiv på grund av sparkonton de erbjuder. Många har besparingar eller intresse konton är försedda med något högre avkastning än de som erbjuds genom de vanliga "filial" bank. Det kan vara lite svårare att få pengar till en online-bank. Du kan behöva ha ett konto i en filial bank där du sätter in pengar, innan överföra det till ett bankkonto online. Alternativt, är några online-banker som inrättats för att ta emot direkt insättning lönecheckar. Still du antingen måste mail i kontroller som sätter in mer pengar, eller håll ett annat konto där du kan omedelbart sätta in pengar och överföra dem till ditt online-konto. i huvudsak de flesta banker som enbart finns online är bäst Om du planerar att spara pengar, inte spendera det. Ett undantag från detta är Paypal ™ bank, som endast erbjuder ränta avkastningen på vissa konton. Utbetalning till ditt konto från en annan kund Paypal går genast in på ditt konto. Men du kommer att betala för denna bekvämlighet kontanter. Kreditkortsbetalningar till ditt konto kan betyda att du betalar upp till 3% i arvode, och ta ut pengar från kontot med en ATM innebär också tungt avgift avgifter. Du kommer inte bara att betala en Paypal avgift när du tar ut kontanter, men också en avgift av alla uttagsautomater du använda eftersom Paypal inte har uttagsautomater. Du kan kreativt besegra ATM och kontanter avgifter uttag om du behöver en liten summa pengar, genom att köpa något litet i en butik som gör att du kan ta ut kontanter. Om du köper en chokladkaka i en lokal livsmedelsbutik, kanske du kan ta ut upp till $ 100 US dollar (USD) ovanpå köpet. Detta sätt slipper du avgifter från att använda en annan banks uttagsautomat, och Paypal avgifter för uttag av pengar. Om du kan vänta några dagar för kontanter, Paypal normalt inte bedöma en avgift för överföring av dina pengar från din internetbank till en vanlig filial bank.

För dem som vill sitta ner med en verklig person (en teller) och diskutera bank får nätbank inte vägen att gå, men de flesta erbjuder telefonitjänster kundservice support. Många föredrar att använda en filial bank som har online-banktjänster. Detta sätt kan sätta in och få pengar lättare. Men vissa personer söker sig till online-bank för sina högre ränta avkastning och pengarna sparmarknaden konton. För dem som vill spara lite pengar och få bättre ränta på det, med en online-sparkonto kan vara idealisk.

p

Det bör undersökas om säkerheten för dina pengar i online-banker. Experter rekommenderar att du använder en annan webbläsare än Internet Explorer? när du uträttar bankärenden på Internet, eftersom Internet Explorer? tenderar att ha de flesta virus som produceras för att besegra det. Internet bedrägerier, särskilt e-post, som sades vara din bank måste undvikas. Online-banker kommer att varna dig att aldrig logga in på din bank från ett e-postmeddelande, som inte får från banken. Istället alltid gå till nätbank sidan via skrivit in adressen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.