Vad är en obligation cirkulär?

en obligation cirkulär är i huvudsak en obligation erbjudande som sätts samman av en underwriter eller en grupp av försäkringsgivare. Utformat som ett dokument som beskriver en obligation som erbjuder i detalj, är syftet med obligationen cirkulär dra uppmärksamheten till sig potentiella investerare, genom att tillhandahålla all den grundläggande information om vilken typ av erbjudande.

Bond cirkulär innehålla viktig information som hjälper investeraren veta om erbjudandet är ett som är värt att ytterligare utredning. Den typiska Bond cirkulär kommer att innehålla namnet på emittenten av erbjudandet, och eventuellt en del dokumentation om bakgrunden och anseende emittenten. Denna information kan snabbt hjälpa en investerare för att avgöra om detta är en affär värd beaktande, eftersom ryktet om emittenten är sannolikt att en framträdande plats i den framtida resultat av erbjudandet.

Tillsammans med grundläggande information om emittenten , obligationen cirkulär kommer också att storleken på erbjudandet. Investerare att överväga erbjudandet storlek vara tillräcklig kan välja att undersöka erbjudandet närmare. Andra som inte är intresserade av ett erbjudande av den angivna storleken kan helt enkelt ignorera bandet cirkulära och söka investeringsmöjligheter på annat håll.

De återstående gemensamma detaljer i en obligation cirkulär är kupongen, mognad, specifika inlösen, och försäljningspriset. Dessa återstående faktorerna kan hjälpa investerarna att förstå storleken på den omedelbara investeringar och projekt när och hur mycket av ett återvändande kan realiseras från investeringen under en given tidsperiod. Beroende på den förväntade takten och storleken avkastning får investeraren besluta att emissionspriset anges på obligationen cirkulär inte motiveras av de potentiella vinster som anges av informationen.

Investerare som får information via en obligation cirkulär brukar göra det till en vana att dubbelkolla sanningshalten i den information som finns på det runda. Genom att forska i detaljer noggrant, är det möjligt att bestämma att erbjudandet hänvisas på obligationsmarknaden cirkulär är en bra investering, och har en utmärkt chans att ge ett anständigt avkastning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.