Vad är en kupong Pass?

En kupong passera uppstår när Federal Reserve, som är centralbanken i USA, gör en permanent köp av obligationer och statsobligationer från återförsäljare. När Federal Reserve köper dessa obligationer och statsobligationer om en kupong pass, återförsäljarens bankreserver öka. Ökningen är vanligtvis i direkt proportion till den summa pengar som mottagits av banken från Federal Reserve för den sålda obligationer och statsobligationer. The Federal Reserve kan välja att delta i kupong passera transaktioner när en stor efterfrågan på pengar finns på marknaden. Om USA upplever en recession, kan Federal Reserve väljer att genomföra kupong passera transaktioner i syfte att stimulera ekonomin. Ett annat viktigt skäl till att Federal Reserve gör dessa band och Treasury inköp notera är att förse banksystemet med ytterligare medel. Om till exempel förutspår Federal Reserve att en permanent ökning av banksystemets likviditet är nödvändigt, kan den göra en kupong pass köp. Kupong passerar kan också användas av Federal Reserve för att hjälpa till att hålla styrräntan på målnivån.

Coupon passerar skiljer sig från repor. Kupong passerar vanligtvis rör permanent försäljning av värdepapper till Federal Reserve. Å andra sidan är en repa ett avtal mellan Federal Reserve och en återförsäljare där Federal Reserve går med på att tillfälligt köpa värdepapper från återförsäljaren. Dealern delar sedan att återköpa värdepapper på ett bestämt datum. Generellt är de värdepapper som säljs tillbaka till återförsäljaren inom bara några dagar efter Federal Reserves första köpet. The Federal Reserve kan även försöka anpassa bank reserver genom en transaktion kallas räkningar pass. Liknar en kupong pass, ett lagförslag passera innebär att Federal Reserve gör en direkta köp för att tillföra pengar till banksystemet. I ett räkningar pass transaktion, dock Federal Reserve inköp statsskuldväxlar från återförsäljare i stället kupong passera statsobligationer eller obligationer.

passerar Coupon, repor och räkningar passerar kan alla bidra koppla penningpolitik. När Federal Reserve vill begränsa penningpolitik kan delta i omvänd avtal om inköp eller sälja värdepapper ren till återförsäljare. I en omvänd repa transaktionen, säljer Federal Reserve värdepapper med avsikt att köpa tillbaka dem vid en senare period i tid. Detta kan minska mängden pengar i banksystemet och minska den ekonomiska tillväxten. Dessa typer av avtal och försäljningen är mindre vanligt än inköp av Federal Reserve.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.