Vad är en förmån Offset?

En fördel offset är en rad omständigheter som leder till fullständig eller partiell förlust av pensionsplan förmåner. Ofta har detta underskott att göra med det faktum att medel som lånades från någon typ av återlösenskonto, och aldrig återbetalades. Federal Regulations möjliggöra för leverantörer att hålla inne upp till 10% av det nominella värdet av planen, när en mottagare slutar på grund av pengar till en plan. Också en fördel offset kan uppstå när mottagaren också har en annan källa till förmåner som måste beaktas. Här är några exempel på hur nytta offset kan inträffa, och vad som bör göras för att förhindra uppkomsten. När det gäller pensionsförhållanden, många människor väljer en 401K plan. En av fördelarna om denna typ av plan är att det är möjligt att låna pengar från balansen och sedan betala tillbaka vid ett senare tillfälle. Tyvärr mottagarna inte alltid komma runt att betala tillbaka hela lånebeloppet. Vid platsen för pensionering, är återstoden dras av från de förmåner som finns tillgängliga. I vissa fall, påföljder för underlåtenhet att återbetala lånet kan också gälla. Resultatet är en pension investering som kan vara betydligt mindre än vad man förutsett. Denna förlust av förmåner kan ha djupgående effekter på levnadsstandarden att pensionärens kommer att kunna njuta.

Benefit kompenserar kan påverka sysselsättningen fördelar. Till exempel, det belopp som arbetstagaren sjukförsäkringen betalar kan påverkas av närvaron av en sekund hälsopolitik som bär samma nivå och typ av täckning. I dessa fall, förutsatt att arbetsgivaren försäkring får inte betala någonting för en fordran tills den tidigare eller primär försäkringsbolag har betalat så mycket för den fordran som möjligt. Ur detta perspektiv har hälsopolitik som mer eller mindre ger samma generella täckningen kan vara en dålig idé.

Den allmänna idén bakom en offset förmånen inte är att skapa ekonomiska eländet för hederliga medborgare. Men gör politiken det svårare för människor att utnyttja förmån program som är avsedda att ge grundläggande ekonomiskt stöd när det finns ett verkligt behov. Att tillåta en fördel kompensera att begränsa mängden av stöd som kan tillhandahållas när andra källor som finns tillgängliga hjälper till att förhindra missbruk av förmåner tjänster och se till att det finns resurser till hands för att täcka behoven hos mottagare som verkligen behöver det fulla stöd som erbjuds av planer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.