Vad är en ballong not?

Som ett alternativ till att göra betalningar på ett lån eller amorteringar som är lika i storlek och typ under hela låneperioden, finns det möjlighet till en ballong not. I huvudsak ger en ballong notering för utbyggnad av en inteckning eller lån, med det förbehållet att de regelbundet schema betalningar kommer att vara låg. I slutet av låneperioden, ett stort belopp betalas kommer att krävas för att betala av resten av den obetalda skulden. Här är några exempel på när en ballong not arrangemang kan vara en sund ekonomisk flytta. p

Ballong anteckningar är ofta utnyttjas inom verksamheten. En av fördelarna med att organisera ett långfristigt lån som en ballong notera är att det ger ett aktiebolag med en relativt liten mängd resurser för att klara den månatliga skyldighet för lånet. Samtidigt ger ballongen not arrangemang bolaget tid att bygga upp ytterligare resurser som kan användas för att pensionera sig skulden när det gäller betalning. Företag att förutse merförsäljning från lanseringen av en ny produkt eller tjänst ofta finns alternativet med en ballong not attraktiv. En annan möjlighet är att det finns en förväntan om en ökning av försäljningen av befintliga utbudet. Många företag med denna typ av projektion se ballongen noteringen som ett bra sätt att köpa vad de behöver i dag, och skjuta upp en stor utbetalning förrän senare, när mer resurser finns tillgängliga.

Tillsammans med långfristiga lån till företag är ballongen notera ibland används i fastigheter också. En inteckning kan ordnas att inkludera ballong betalningar. Detta är typiskt strukturerad för att möjliggöra en rad minskade månatliga betalningar, tak av med en stor ballong betalning i slutet av inteckning perioden. Ballong betalningar kan vara lockande, eftersom det tillåter fastighetsägaren att dra fördel av lägre månadskostnad och möjligen en bättre ränta på bolånemarknaden också. Det viktiga är att se till att resurserna kommer att vara där för att möta den sista stora utbetalningen av ballongen anteckning, eller hårda straff är vanligen uppstår.

Som ett sätt att ge kreativ finansiering har ballongen not visat sig vara ett hållbart alternativ för många olika typer av konsumenter. Med praktisk mindre avbetalning betalningar och i vissa fall lägre räntor, är ballongen not perfekt för alla som är säker på att han eller hon kommer att kunna göra detta en sista stor betalning i tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.