Vad är en UTFÖRSÄLJNING?

stängning försäljning är en typ av transaktion som gör att en investerare till slut en köpt position i samband med ett visst alternativ. Utgående försäljningen används ofta när en investerare vill byta en lång position för en kort, eller vice versa. I allmänhet kommer den metod innebära att sälja de lager alternativ när kontraktet är nära att stänga. Ungefär samtidigt, kommer investeraren att köpa en option serie med samma villkor som det alternativ som säljs, med den skillnaden att den position datumet som förknippas med de båda åtgärderna.

Funktionen för den sista försäljningen är att ge investeraren möjlighet att maximera chansen att göra en avkastning på investeringar i ett visst antal bestånd. Genom att köpa en aktiepost i samband med val, kan investerare dra nytta av avkastningen för den tid som ägare. Som position på den investering växer kort, flyttar investerare att sälja idag ägs alternativ och effektivt ersätta dem med liknande alternativ som har en längre position. Detta gör det möjligt för investerare att fortsätta att njuta av fördelarna med att äga aktierna. En annan vanlig följd av en stängning försäljning är investeraren kan minimera mängden öppna intresset av ett visst alternativ. Genom att sälja nära nära och investera i fler aktier av samma, hjälper den sista försäljningen att styra med räntan. Detta beror på att investeraren har överlämnat alla rättigheter på de alternativ som är förknippade med det ursprungliga köpet, och i själva verket är början på nytt med ett nytt köp. Detta gäller även om optionsprogram deltar i både försäljning och inköp har samma villkor.

Sista försäljning är en vanlig strategi som används av investerare för att minimera förluster och maximera storleken på avkastningen på ett visst alternativ. Ofta kan inköp och försäljning kompletteras med en dygnet-runt handel fönstret, så variationer i värdet på aktieportföljen är nästan obefintlig. Mäklare i allmänhet kan utföra inköp och beställningar försäljning i samband med en stängning försäljning i snabb följd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.