Vad är en Deed of Trust?

I USA, en gärning av förtroende (eller en trust deed) är ett bevis på skuld. Det är rekordet för överföring av titeln på en fastighet till en tredje part att hålla i säkerhet. Det är en vanlig metod för att finansiera ditt fastigheter i flera länder. Det är också den inspelade dokument äganderättsförbehåll i offentliga register. En gärning av trust identifierar rättslig beskrivning av egendomen, låntagare och långivare, lånebeloppet, lånet från början och förfallodagar. Den anger också förseningsavgifter, straffavgifter förskottsbetalning, justerbara eller fasta räntor och eventuella rättsliga förfaranden eller bestämmelser och krav.

De flesta stater använder en inteckning, stater som Kalifornien använder en gärning av förtroende. Gärningen inrättas en förvaltare som innehar äganderätten till egendomen till dess att förpliktelsen har betalats. Med andra ord finns det tre partiväsen: köparen av fastigheten som ansöker om lånet, långivare, och förvaltaren, som innehar handlingen förtroende i god tro för långivare och låntagare. är ofta en titel tilldelade företaget som förvaltare. De kommer att hålla gärning av förtroende som säkerhet för lån eller lån företag. När fastigheten ska amorteras kommer titeln företaget släpper gärning av förtroende i form av en Deed of Release. Vid denna tidpunkt är titeln överförs till köparen, märkt "betalat".

Titeln Företaget är en tyst fordon i de flesta transaktioner och agerar självständigt från köparen eller långivare. Endast om det finns en standard på lånet kommer de att ta en aktiv roll. Vid det tillfället kommer förvaltaren lämna in ett meddelande om uppsägning, vilket ger låntagaren 90 dagar betala tillbaka betalningar och påföljder. Vid slutet av den tiden, och en 21-dagars tidningen publikation varsel, har förvaltaren rätt att sälja egendomen och använda intäkterna för att betala av långivaren.

Även om en gärning av förtroende fastställs titeln till förvaltaren, har köparen fortfarande rättigheter och privilegier av fastigheten. Den huvudsakliga skillnaden mellan en inteckning och en gärning av förtroende är att en handling av förtroende tillåter förvaltaren att avskärma på fastigheten direkt. De behöver inte ta standard till domstol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.