Vad är asiatiska alternativ?

Ibland kallas en genomsnittlig strejk kurs alternativet är den asiatiska alternativet bygger på idén att betala ut ett belopp som bestäms genom att beräkna det genomsnittliga underlier. Samtidigt som processen för att beräkna asiatiska optioner är något mer detaljerad än en amerikansk option eller europeisk stil alternativ uppgift är fortfarande relativt enkelt jämfört med exotiska optioner.

Fastställande lösenpriset är nyckeln att förstå hur asiatiska alternativ arbete. För att komma fram till lösenpriset, det genomsnittliga priset på den underliggande säkerheten för en viss tid har identifierats. Som ett exempel kan priset verksamhet för säkerheten under en period på sex månader till ett år inte kartlagts, och det genomsnittliga priset beräknas utifrån dessa uppgifter. När den genomsnittliga bestäms, en fast rabatt tillämpas på den siffran.

Val av denna typ i allmänhet anses vara investeringsmöjligheter som tenderar att medföra en måttlig risk. Eftersom processen för att fastställa teckningskursen ingår att samla in uppgifter om resultaten för säkerheten under en viss tidsperiod, är det relativt enkelt att avgöra om asiatiska alternativ passar för investeringen mål för investeraren. Om den säkerhet som verkar vara mer volatila än en försiktig investerare känner sig bekväm med, kommer processen med beräkning som går till asiatiska alternativ klargöra det, och göra det möjligt för investerare att söka möjligheter på annat håll. Samtidigt kommer investerarna som specialiserar sig på hög risk ventures kunna avgöra om asiatiska alternativ inte kan presentera möjligheter för den avkastningsnivå han eller hon söker och kan gå vidare till mer riskfyllda placeringar med en potentiellt högre avkastning .

Asien alternativ är lönsamt att investera i många enskilda och företag investerare. Redovisade vad många anser vara ett skäligt belopp av risk matchas med en rimlig avkastning, det är ett alternativ som fortsätter att vara attraktivt för många människor som vill vara lite kreativ med deras investeringar och samtidigt undvika de höga spekulativa affärer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.