Vad är Term Insurance?

Vid köp livförsäkring, är det viktigt att förstå skillnaden mellan begreppet försäkringar och andra typer av politik. Sikt försäkring, också känd som en livförsäkring, är den ursprungliga formen av försäkringsskyddet. Det bygger inget kontantvärde och bara ger täckning för en viss tidsperiod som kan vara allt från ett år till 20 år. Som jämförelse är permanenta livförsäkringar som hela livet, universella liv, eller variabel livförsäkringar som beviljats för livet av den försäkrade blir utdelningen säkerställas i slutet av politiken.

Även permanent livförsäkringar används ibland som en typ av finansiell investering, vars funktion sikt försäkring som liknar Bilförsäkringar eller sjukförsäkring. Fordringar kommer att uppfyllas om de premier som har betalats och att kontakten inte har gått ut, men den försäkrade inte får en ersättning av de bidragsutbetalningar som om inga fordringar arkiveras. Term försäkring är enbart en form av risk skydd för att hjälpa till att betala för inteckningar, konsumtionsskulder, anhöriga och andra diverse kostnader som kan uppstå efter döden av den försäkrade. När du väljer vad slags livförsäkring bäst uppfyller dina behov kan det vara bra att komma ihåg att begreppet försäkring är vanligen den mest prisvärda typ av liv försäkringsskydd finns. Även sikt försäkring och permanenta livförsäkringar båda använder samma mortalitetstabeller vid beräkningen av den försäkrades kostnad för täckning, en permanent måste ta hänsyn till att en utbetalning kommer att ske. I jämförelse kommer de flesta sikt livförsäkringar upphör så småningom utan att behöva behandla en ansökan. I själva verket, en studie uppskattat att så lite som 1% av all politik sikt försäkring kommer att kräva en utbetalning. Detta är anledningen sikt försäkring är vanligen åtta till 10 gånger billigare än en jämförbar täckningsbeloppet under ständig livförsäkring.

Tyvärr, den låga kostnaden för term livförsäkring inte komma med några nackdelar. Sikt försäkring kan inte lätt ändras för att tillgodose nya händelser i livet, såsom äktenskap eller barnafödande. Dessutom, när försäkringen löper ut, hög ålder och sviktande hälsa kan göra det betydligt dyrare att köpa samma mängd täckning enligt en ny försäkring. En noggrann utvärdering av din försäkring behov och ekonomiska prioriteringar är nödvändig innan man väljer vilken typ av politik kommer att ge den bästa täckningen för din situation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.