Hur kan jag förbättra kredit?

Om du vill förbättra kredit, finns det flera steg som du kan ta. Samtidigt förbättra dina krediter tar tid, kan du börja se en förbättring på så kort tid som en månad. Ju sämre din kreditvärdighet, desto längre tid tar det att förbättra. Höja din kredit värdering ger dig möjlighet att kvalificera sig för lägre räntor och försäkringskostnader. Många arbetsgivare kontrollerar också kredit historia nya sökande. Innan du påbörjar processen att förbättra kredit, är det viktigt att veta vad du har att arbeta med. Alla har rätt till en gratis kopia av sin kredit rapport från de tre kreditupplysningsföretag. Misstag gör hända, så begär en kopia av din kreditupplysning. Kontrollera rapporten noga och se till att eventuella ogynnsamma listor är legitima. Om det är möjligt, ersätta alla skyldigheter som är noterade på din kreditupplysning. De kommer inte att tas bort från din kredit rapport, men kommer att markeras som betalda. Tid är det enda som helt tar bort dem från din kredit historia.

Nästa steg för att förbättra kredit betalar alla dina befintliga räkningar i tid. Även om du inte har ett kreditkort bör du betala de skyldigheter som du har tid. Medan några elräkningar och andra företag som inte skickar på bokföringsmaterial tid betalning till kreditvärderingsinstitut rapportering, nästan alla kommer att rapportera sent konton. När du betalar alla dina aktuella skyldigheter i tid, kan du överväga att få ett kreditkort. Bara ansöka om ett kreditkort om du är säker på att du kan använda den ansvarsfullt. Betala mellanskillnaden kreditkort i sin helhet, varje månad. Om du inte gör det kommer du göra mycket för att förbättra kredit. Om din kredit är inte så dålig du kanske kan få ett bränsle eller varuhus kreditkort. Dessa kreditkort är ofta lättare att få än en traditionell Visa, MasterCard eller American Express. Om du inte kan kvalificera för en butik eller bränsle kreditkort, ett säkert kreditkort är ett annat val.

Ett säkrat kreditkort är ett kort som gör att du sätter in en viss summa pengar till ett särskilt sparkonto. Du kan inte ta ut dina pengar från detta konto så länge du har säkrat kreditkort. Ett säkrat kreditkort fungerar precis som en traditionell kreditkort, men sparkontot fungerar som säkerhet för kreditkortsföretaget. Många kreditkortsföretag kommer att konvertera dina säkrade kortet till ett osäkert kort efter en viss tid, så länge dina betalningar görs i tid.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.