Vad är säkrade lån?

Secured lån är dessa lån som skyddas av en tillgång eller säkerhet av något slag. Objektet som köps, t. ex. en villa eller en bil, kan användas som säkerhet, och ställer en säkerhet kan placeras på sådana inköp. Finansbolaget eller banken kommer att hålla handlingen eller titel tills lånet har betalats i sin helhet, inklusive ränta och alla tillämpliga avgifter. Övriga poster såsom aktier, obligationer, eller lös egendom kan sättas upp för att säkra ett lån också.

Secured lån är oftast det bästa sättet att få stora summor pengar snabbt. En långivare är inte sannolikt att lånet en stor mängd utan att mer än dina ord att pengarna kommer att betalas tillbaka. Sätta ditt hem eller annan egendom på linjen är en ganska säker garanti för att du kommer att göra allt i er makt för att återbetala lånet.

Secured lån inte bara för nya inköp heller. Secured lån kan också vara hemma vinstandelslån eller hemma linjer eget kapital krediter eller ens topplån. Sådana lån är baserade på mängden hem kapital, eller värdet på din bostad minus den resterande skulden. Ditt hem används som säkerhet och underlåtenhet att göra betalningar snabbt kan resultera i att förlora ditt hem.

Andra typer av utlåning omfattar skuldsaneringslån där hemma eller lös egendom som används som säkerhet. Istället för att ha många-oftast hög ränta-som skulle få varje månad, pengar som lånats betala den ursprungliga långivarna bort, och låntagaren då endast har att betala tillbaka ett lån. Detta är inte bara bekvämare, men det kommer också att spara mycket pengar över tiden, eftersom räntorna för lån är lägre. En skuldkonsolideringslån erbjuder oftast en lägre månadsbetalning också.

Å andra sidan, lån utan säkerhet är motsatsen till säkrade lån och innehålla saker som kreditkortsköp , utbildning lån, eller sedlar som normalt kräver högre ränta än lån mot säkerheter, eftersom de inte backas upp av säkerheter. Långivare ta mer risk genom att göra ett sådant lån, utan egendom för att hålla fast vid utebliven betalning, vilket är anledningen till att räntorna är betydligt högre. Om du har fått avslag för utan säkerheter, kan du fortfarande ha möjlighet att erhålla lån mot säkerheter, så länge du har något av värde eller om inköp du vill göra kan användas som säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.