Vad är kostnaden för Carry?

Kostnaden för att genomföra en allmän uppfattning att den kostnad som är förknippad med att hålla i en fysisk vara för en viss tidsperiod. Det finns flera olika typer av kostnader som kan med rätta betraktas kostnaden bära, inklusive lagring, försäkring på fysisk vara, och all finansiering kostnader för att förvärva och bibehålla kontroll av varan.

Lagringskostnader är ett utmärkt exempel på en kostnad av bära. För så länge investeraren äger värdepapperen i fråga, finns det ett behov av att lager av fysiska råvaror i en miljö där de inte kan upprätthållas. Ofta innebär detta inte bara en månatlig hyra eller leasing avgift för lagret, men även kostnader för arbetskraft som krävs för att på lämpligt sätt övervaka skick varan.

Försäkringspremier är en annan form av kostnaden för att bära. Medan kontrollen av investerare, är det ofta en god idé att försäkra råvaror. I den osannolika händelse att något oförutsett händer med råvaror, såsom en naturkatastrof, kan investeraren uppmana försäkringsskyddet att åtminstone delvis återhämta sig från förluster. Även om försäkringen är inte allmänt enligt lag skyldiga att upprätthålla fysiska råvaror, är det i allmänhet betraktas som en väsentlig del av ett ansvarsfullt sätt ta hand om investeringen.

Finansiering kostnader de hade samband med kostnaderna för att transportera kan starta under förvärvsprocessen. I händelse av att varorna köptes på marginalen, kan investeraren så småningom skall betalas ränta på det lånade beloppet för att köpa det. Så länge det finns en obetald skuld, skall ränta betalas och investerare förväntas göra räntebetalningar. Utdelningar som görs på korta positioner kan också rimligen vara ett medel kostnad också.

I allmänhet investerare försök att hantera kostnaderna för att transportera genom att köpa och sälja varor inom givna tidsperioder. Detta kan bidra till att minska några av de kostnader eller kostnader som är förknippade med att äga varorna, medan ännu är möjligt för investerare att göra en vinst medan man i besittning av investeringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.