Vad är förutbetalda räntor?

I ekonomiska termer är räntan ett fast belopp som betalas för användning av pengar, i allmänhet i procent av de pengar som lånas eller lånas ut. Räntan erläggs i efterskott, eller i efterhand, eftersom det är först när pengarna har använts. Förutbetalda räntor är räntor som betalats i förskott för att bli beroende. En av de vanligaste platserna där förutbetalda räntor bedöms är att skaffa en fastighet inteckning.

Mortgage förutbetalda räntor brukar samlas vid tidpunkten för tillslutning av inteckning och inkluderar den ränta som kommer vederbörlig för återstoden av den månad då lånet stänger. Till exempel, om ett lån stänger den 15 oktober kommer det långivande agenten undanhåller intresse för 15 oktober till 31 oktober, som normalt skulle betalas senast den 1 November betalning. Nya lån, dock vanligtvis inte kräver betalning som skall göras fram till slutet av det första hela månaden, vilket i fallet ovan skulle vara den 1 december. Detta ger långivaren tid att ställa upp kontot och börja med regelbundna, schemalagda betalningar. är en annan form av förbetalda ränta på vissa fastighetstransaktioner kallad rabatt poäng, eller lån avgifter uppkomst. Poäng är faktiskt ränta betalas i förskott för att köpa en sats, eller få en lägre ränta på bostadslån. Dessa kan tas ut på både nya inköp och refinansierades bolån, och baseras på en procentsats av inteckning belopp. Om en långivare avgifter tre punkter på en $ 100. 000 US dollar (USD) inteckning, då han laddas $ 3,000 USD förutbetalda räntor. En person bör vara mycket försiktig, men när de godtar att betala poäng. I USA är den genomsnittliga homeowner flyttas eller refinansierar inom fem år. Det är viktigt att beräkna skillnaden i ränta som skulle betalas på lånet utan rabatterat pris, och jämför den med den ränta som skulle betalas till den nya kursen plus de belopp som betalats i poäng.

Vissa länder, exempelvis Belgien, Danmark, Grekland, Irland, Italien, Nederländerna, Norge, Sverige, Schweiz och Förenta staterna tillåta en inkomstskatt avdrag för amorteringar intresse för både privatpersoner och företag. Andra länder, som Storbritannien, endast tillåta avdrag inteckning intresse för företagen. Som regel Däremot ingår inte avdraget förutbetalda räntor, utan endast den ränta som skulle ha tagits ut för det innevarande året. Det förutbetalda räntor kommer att bli avdragsgill i år att det borde ha bedömts.

Den amerikanska skattelagen gör ett undantag från denna regel, i hanteringen av förutbetalda räntor i form av rabatterade poäng som betalats för en inteckning för att säkra en personlig bostad. Om detta är ett första köp, då den skattskyldige har möjlighet att hävda alla de punkter som betalas ut i år inköp, eller amortizing punkter under hela löptiden för de inteckningar eller tills inteckningen har betalats. Poäng som betalats för affärs-och hyresfastigheter, eller att refinansiera en personlig bostad, måste skrivas av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.