Vad är ett skatteavdrag?

Ett skatteavdrag är en minskning med en skattskyldiges totala inkomst som minskar mängden pengar som används vid beräkningen av skatten. Huvudsak är ett skatteavdrag en paus beviljats av regeringen. Det minskar skatten med ett procenttal som är beroende inkomstgrupp av skattebetalarna.

Skatteavdrag som skiljer sig från en skattekredit. Om exempelvis en individ tar fördel av en $ 1,000 skatteavdrag på 50. 000 $ värde av skattepliktig inkomst, hans eller hennes beskattningsbara inkomst minskas till $ 49. 000. Mängden pengar som sparas i detta scenario skulle vara en liten del av $ 1,000 avdrag.

Å andra sidan skulle en skattelättnad med samma belopp minska skatter skyldigt $ 1,000. Den faktiska besparingar insåg skulle hela $ 1,000 för skattelättnaden. Skattelättnader sänka skatterna på en dollar för dollar grund, medan skatteavdrag inte. I USA är beloppet av skatter som ska betalas direkt relaterade till en persons inkomstklass. Personer med låga inkomster i allmänhet beskattas enligt en lägre skattesats. Som skattebetalare inkomsterna stiger, Skattesatsen siffra också. Lyckligtvis kan skatteavdrag användas för att sänka den skattepliktiga inkomsten är tillräckligt att några skattebetalare kan ingå i låginkomsttagarna och betalar en lägre andel av inkomstskatter.

USA skattesystemet innehåller ett stort antal skatteavdrag. Vissa avdrag är tillgängliga för privatpersoner, medan andra är avsedda för företag. Förutom i USA finns det många andra länder att ge skatteavdrag för sina medborgare. Men den mängd, typ, och krav för avdrag varierar från land till land. I USA kan en skattskyldig njuta av ett skatteavdrag för hans eller hennes hushåll makeup. Han eller hon kanske kan ta ett skatteavdrag för en make, samt ytterligare avdrag för varje beroende. Om den skattskyldige kvalificerar som husfadern, enligt skatte-kod standarder, han eller hon kan ta ett skatteavdrag för denna status. Förutom familjerelaterade skatteavdrag, finns de som rör betalning av ränta på vissa lån, såsom bostadslån och delägarlån. Det finns också skatteavdrag för pedagogiska kostnader, statliga och lokala skatter, realisationsförluster, Välgörenhet, skatterådgivning, och vissa rörliga kostnader. Även vissa jobbsökande kostnader kan tillåta ett skatteavdrag.

För företag finns det också många möjliga avdrag. Företag kanske kunna dra av allt från start kostnader och affärsrelaterade resor till vissa kontorskostnader och avskrivningar av företagets tillgångar. Företagen kan också ha möjlighet att dra fördel av skatteavdrag för företagsrelaterade måltider och underhållning.

Skattebetalarna kan dra nytta av skatteavdrag inte bara på federal nivå, men också på en statlig eller lokal nivå. Anges att ladda inkomstskatter erbjuda federalt få skatteavdrag. Många erbjuder ytterligare, state-specifik, avdrag samt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.