Vad är ett debetsaldo?

debetsaldo är Beloppet som en investerare till en mäklare. Ofta är balansen i samband med det aktuella beloppet investeraren skyldig att skickas till en marginal konto. Skulden skapas på grund av köp av aktier, obligationer och andra värdepapper på en marginal basis. Så länge ett debetsaldo finns i marginalen konto investeraren debiteras ränta på den obetalda skulden. När en investerare väljer att köpa värdepapper på en marginal, upprättas en mäklare vad som kallas en marginal konto i namn av investeraren. Huvudsak är en marginal konto en kredit som utvidgas till investeraren via mäklare. Krediten kan användas för att köpa aktier och andra värdepapper utan att behöva använda de finansiella tillgångarna för investeraren för att köpa det. När värdepapper köps på en marginal, är summan av inköpen debiteras marginalen konto, skapa ett debetsaldo.

Återbetalning av debetsaldo beror på de villkor som fastställs av mäklartjänster. Även om det är nödvändigt för courtage att uppfylla alla statliga förordningar som på plats, finns det ofta fortfarande utrymme för förmedling exakta termer utöver dessa förordningar. Investeraren med hög kreditvärdighet kan få en betydande kredit och liberala återbetalningstid samband med debetsaldo. Investerare med färre tillgångar kan beviljas en mindre marginal och har mer restriktiva villkor för återbetalning till förmedling avgör investerare är en bra kreditrisk. I samtliga fall är debetsaldo föremål för finansiering och räntekostnader. Däremot är intresset vanligen minst konkurrera med de priser som investeraren skulle få genom att låna pengar direkt från en bank eller annan finansiell institution. Dessutom kan möjligheten att köpa på marginal fastställas i förväg och behöver inte användas om inte investeraren väljer att göra det. Ränta på debetsaldo börjar inte tillkommer fram en faktisk köpa på marginalen görs.

Många investerare har möjlighet att uppnå en betydande avkastning på en bra investering som köps på en marginal och återbetala de två debetsaldo och debiterad ränta på kort tid . Det är dock viktigt att notera att debetsaldo är en skuld som är skyldigt investeraren oavsett hur de förvärvats säkerhet utför. Av denna anledning bör en investerare undersöka alltid något bestånd eller säkerhet noga innan du väljer att köpa på en marginal och skapa ett debetsaldo.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.