Vad är en traditionell IRA?

Traditionella IRAS är ett sätt att spara till pensionen. IRAS, eller enskilda konton pensionering, ge skattemässiga fördelar när du ställer in pengar avsatts för att finansiera kostnader för när du lämnar arbetskraften. De pengar som sparas antingen med ränta, eller kan investeras i fastigheter, aktier eller andra områden. Det vanligaste sättet att få en traditionell IRA är att dra nytta av pensionering program som de flesta arbetsgivare ha. I dessa planer är pengar dras från din lön före skatt är räknade, och sätter in på ditt konto IRA. De flesta arbetsgivare kommer att matcha detta belopp, åtminstone delvis. Ett vanligt belopp för företag att bidra är 3% av din totala lön. Traditionella IRAS finns också tillgängliga genom många banker, mäklarfirmor och andra finansiella institutioner.

Bidrag till traditionell IRA-konto inte får överstiga $ 5. 000 $ (USD) per år, eller 100% av din totala inkomst, beroende är mindre. Till ett gemensamt konto, kan ett gift par, inte överstiga $ 10,000 USD. För personer över 50 år är gränsen $ 6,000 USD. Dessa belopp fortsätta att stiga för att kompensera för inflationen. Årliga bidragen kan endast göras mellan det första året och skatt tidsfristen den 15 april. När pengarna är i en IRA, kan den användas för att investera. Olika finansiella institutioner som möjliggör olika typer av investeringar. Till exempel kan en bank tillåta bankcertifikat, och en mäklare kan möjliggöra investeringar i fonder eller livräntor. Pengar i en IRA-konto tjänar räntor och utdelningar, tillsammans med eventuella vinster sett från investeringar. Det tidigaste att pengar från en traditionell IRA kan tas ut utan straff vid 59? år. Före detta finns det en 10% straff för alla uttag. Till skillnad från andra typer av IRA: s, måste mottagaren börja regelbundna uttag innan 70? år. Om de inte gör det, hälften av de obligatoriska beloppet kommer att beslagtas av IRS. Det finns många anledningar till varför man skulle välja en traditionell IRA framför andra typer. Om det finns en chans att du hamnar i en lägre skatteklass efter pensioneringen, en traditionell IRA kan du spara pengar, eftersom pengarna inte beskattas tills den tas bort. Dessutom finns det en chans att regeringen kommer att välja att beskatta alla IRAS återkallar i framtiden, vilket inte kommer att påverka de traditionella IRAS som redan beskattas. En annan fördel är att för de flesta, bidrag till dessa IRAS är avdragsgilla.

Det beräknas att pensionsavgångar kommer att kräva 70% av sin normala inkomst att leva bekvämt i pension. Av denna anledning är det viktigt att börja bidra till en IRA så tidigt som möjligt. Diskutera dina alternativ för IRA konton och investeringar kommer att ge dig en korrekt uppfattning om vilka alternativ som bäst motsvarar dina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.