Vad är en crossover regel?

När det gäller ekonomiska frågor, en crossover regel är en förordning eller regel som hjälper en investerare för att avgöra vilken typ av åtgärder som skall vidtas, som bygger på rörelse inom ett visst finansiellt instrument. Crossover regler beroende av användning av teknisk analys för att fastställa både den nuvarande rörelsen och de alternativ som är tillgängliga för investerare när det gäller att bestämma huruvida de skall gå med en lång position eller en kort position i fråga om investeringsobjekt. Delningsfiltret regel är inte en godtycklig rekommendation som bygger på tradition, men på solida ekonomiska principer som kan tillämpas på den nuvarande marknadsförhållanden. I stor utsträckning crossover Regeln bygger på sunt förnuft. Regeln kräver att investeraren tar en lång titt på aktuell status för det finansiella instrumentet i fråga. Förutsatt att det Directional Movement Index, eller DMI, visar en positiv utveckling i framtiden, är svaret hos investerare kan komma att inrättandet av en lång position för att dra nytta av det prognostiserade uppåtgående rörelse. Den egentliga poängen att fastställa den långa positionen normalt inträffar när den positiva riktningar indikator eller + DI har passerat över eller överskridit den negativa riktningar indikator eller-DI.

Samma grundläggande struktur crossover gäller om aktuell status för instrumentet indikerar en omvänd trend. I detta scenario visar DMI en period av negativ rörelse kommer att påbörjas inom en förväntad tid. Den tidpunkt då denna nedgång kommer att äga rum identifieras genom den punkt där-DI korsar över + DI. När detta är fallet, kommer investeraren göra klokt i att etablera en kort position i förhållande till investeringsmöjligheten, vinna oavsett ökning kan intjänade före nedgången sker, och sälja instrumentet strax före den beräknade nedgången ska inledas.

Många investeringsstrategier innebära en blandning av utvärdering av marknaden, identifiera trender som kommer att påverka resultatet av investeringar, och med hjälp av personliga instinkter att fatta beslut om att investera möjligheter, delningsfiltret regeln är huvudsakligen baserad på förståelse specifika rörelser och reagera på dem på ett särskilt sätt. På så sätt står investeraren en utmärkt chans att maximera möjligheterna att njuta av vinster samtidigt minimera risken för att ådra sig en förlust.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.