Vad är en avkastning till worst?

Den avkastning som värsta är förstås den avkastning fram till förfallodagen för en obligationsemission vid sämsta möjliga kombination av omständigheter som har ägt rum. Som den lägsta av all avkastning till förfall prognoser, den avkastning som värst gör ett antal olika antaganden och tillämpar dem på avkastningen på en obligation. Detta tillvägagångssätt bidrar till att visa vilka faktorer som kan påverka avkastningen på obligationen på ett negativt sätt.

Flera av de faktorer som beaktas med en avkastning på värsta beräkning är ganska vanligt, medan andra tenderar att föra mycket mindre chanser att någonsin inträffar. Generellt är de antaganden presenteras som enkel orsak och verkan termer. Till exempel, om ingen förskottsbetalning i samband med obligationslån, då är chansen att räntan kommer att visa sig vara högre än kupongen. Samtidigt, att om räntan förväntas ligga under kupongen, då förskottsbetalning förutsätts. Eftersom den avkastning som värsta är den lägsta möjliga offert på avkastning fram till förfallodagen, är beräkningen en viktig faktor när man överväger en obligationsemission. Om man tittar på vad som skulle kunna påverka värdet av investeringen, vilket möjliggör olika typer av komplikationer, kommer att hjälpa investerare har en bättre bild av vilken typ av minskad avkastning skulle inträffa. Denna strategi kan hjälpa potentiella investerare anser obligationen i ett bredare sammanhang, och inte bara i bästa fall.

Samtidigt, att avkastningen värsta inte bör ges ovanligt mycket övervägande. I de flesta fall den avkastning som värsta är inte mer än en möjlighet för hur investeringen kommer att visa sig. Strategin är till hjälp för att utreda alla tänkbara scenarier i samband med obligationslån, resultaten av dessa prognoser bör vägas mot antagandet att den slutliga avkastningen på obligationsmarknaden frågan kommer att ligga mer i linje med det ursprungliga beräkningar som redovisas i institutet utfärdar Bond.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.