Vad är en Subprime lån?

Om du inte kan kvalificera för lån eller har svårt att få kredit över det vanliga kanalen, sedan ett subprime-lån kan vara din nästa anlöpshamn. En subprime-lån är ett lån som ofta erbjuds som inte är en "prime" lån kandidat, som någon med dålig kredit rekord. Räntan på ett subprime lån är sannolikt mycket högre än en ränta man kan förvänta sig på en standard lån från en bank.

Många människor kommer att använda en subprime-lån när de inte kan få kredit för att hjälpa reparera sin kreditvärdighet. Det kan finnas många orsaker till att en person skulle hamna på efterkälken på kredit betalningar. En oväntad förlust av arbete, en sjukdom eller bara dålig skuldförvaltning kan starta en nedåtgående spiral av sena skulder. När några betalningar har försummats, kan intresset börja trappas upp till en skrämmande takt. När du har en dålig kredit historia du kan finna det svårt att öppna nya konton, skaffa kreditkort eller godtas för en inteckning . Subprime-lån långivare tar hänsyn till hur allvarlig den dåliga krediter historien. Från kreditvärdighet han beräknar räntan, beroende på hur bra eller dålig en risk låntagaren är. En mycket viktig faktor för låntagaren när man överväger ett subprime lån är att komma ihåg att inte ta första lån erbjuds. Butiken runt och få den bästa citat du kan. Det finns massor av ansedda låneföretag där ute villiga att erbjuda en subprime-lån. Som motvikt till den "goda" företag finns också dåliga som kommer mjölk räntan till gränsen. Det finns även en viss förhandling tillgänglig när man överväger en subprime-lån. Långivare av denna typ av lånefinansiering vanligen lånet genom en tredje part, så låneregler är något mer flexibel. Försök att förhandla, om du kan, för den bästa räntan.

Beakta även återbetalning tid du vill betala lånet tillbaka in denna typ av lån som är bra för att reparera kredit register men du kanske inte vill att betala tillbaka lånet under en lång period. Du kan ta ut ett lån över 5 år och då omständigheterna kan förändras och du kan betala tillbaka tidigare. Om du tror att detta kan vara fallet, fråga vad långivarna förtidsbetalning regeln.

Slutligen, kom ihåg att få en kopia av din kreditvärdighet innan du ansöker om lån. Det kan finnas vissa objekt eller fel kan du rensa upp innan de ansöker om lån. En liten förbättring av din kredit värdering kan översätta till besparingar på tusentals dollar i ränta på ditt subprime-lån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.