Vad är en Income Trust?

En inkomst förtroende är ett investmentbolag med en inkomst-producerar tillgångar. Det är också kallas en inkomst fond. Inkomst-producerande tillgångar är något som gör en stadig stor inkomst för investerarna. Det sätt som en inkomst förtroende verk är att pengarna i förtroende investeras i tillgångar som förväntas ge en avkastning. En del av de pengar som inkomst litar normalt tar emot medel som förvärvas av royalties, eller ränta som ackumulerats från aktier, obligationer, fonder, och utdelningar. Många människor är intresserade av att investera i en inkomst förtroende på grund av lyxen att ha en konsekvent kassaflöde och god skattepolitik. Konsekvent kassaflöde som en inkomst förtroende tillhandahåller ofta kan vara mer lockande än att ta emot klumpsummor av pengar genom kapitalvinster.

Även om inkomsterna truster är ett attraktivt alternativ för den som önskar få en stadig och pålitlig inkomst bygger på de investeringar som de har gjort, finns det risker vid fastställandet av en inkomst förtroende. Ju högre avkastningen på en inkomst förtroende, desto större är risken. Vissa av dessa risker inkluderar en brist på garanterad inkomst. En litar inte alltid garanterar pengar, särskilt om fonden investeras i ett företag som håller på att misslyckas. Inkomst truster har samma risknivå som dividend betalar lager, och investerare kan hitta variationer i sina inkomster, både på hög nivå samt låga. Det finns fyra olika typer av inkomster litar på att man kunde investera i. Dessa värdepappersfonder ingår investmentbolag, värdepappersfonder energi, truster företag och real truster egendom. En av de mest populära litar idag är energi truster. Upprättande av en energi förtroende tillåter en person att få konsekvent inkomster av utdelningar från exploaterade naturresurser såsom olja. Business truster är också populära, och låta en person en möjlighet att investera i många enskilda företag. Ett brett spektrum av företag, inklusive tillverkning, distribution, och många andra sektorer, alla har en del av sin verksamhet tillgänglig för investerare som vill etablera ett förtroende. Vanligtvis utgör inkomster litar distribuerats till ett stort antal investerare som alla har placerat sina pengar i förtroende. Eftersom investeringen ger pengar, är investerarna betalas löpande.

En potentiell risk för att investerarna gör när de placerar sina pengar i en inkomst förtroende är möjligheten att utdelning av kontanter kunde minskas eller dras in. Det finns olika skäl en inkomst förtroende kan hamna i ekonomiska problem. Dessa skäl skulle kunna omfatta ett souring global ekonomi, en ökning av utländska investerare, behovet av utländskt kapital, och en allmän nedgång inom näringslivet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.