Vad är en Futures Broker?

En futures mäklare är någon som använder riskkapital att investera på terminsmarknaden. Terminsmarknaden är som aktiemarknaden, bara de handlar med förutsägelser om framtida ökningar eller minskningar i råvarupriserna. Råvaror är en standarduppsättning av varor, inklusive olja, vete, fläsk, stål och salt. Den roll som en futures mäklare är att studera på varumarknaden och utveckla en god förståelse för de faktorer som påverkar efterfrågan och leverera för en viss vara. Då futures mäklaren sätter ett bestämt belopp ner på en position som anger en råvara kommer att ha ett visst värde inom en förutbestämd tidsperiod. Om prognosen stämmer, de säljer den positionen för en vinst, och om det inte är sant, de förlorar pengar.

Futures Trading är mer riskfyllt än börshandel, eftersom värdet på en vara i På kort sikt påverkas av en mängd omständigheter. Börshandel är baserad på den finansiella ställningen för ett stort företag, och är i sig riskabel. En futures mäklare är ett specialiserat område som kräver särskild kompetens för att utföra med skicklighet. En lyckad terminer mäklare kan göra en stor summa pengar i terminshandel, genom att investera både för dem själva och för kunderna. De flesta mäklare arbetar inom en termins mäklarföretag. Denna miljö ger resurser och stödsystem som behövs för att möjliggöra terminer mäklare att ägna sin mesta tid på terminsmarknaden. Det finns flera skäl till varför någon skulle vilja bli en termins mäklare. Det är viktigt att förstå motivationen innan du börjar, eftersom det finns vissa risker som är förknippade med dessa motiv. Den typ av personlighet som dras till att bli en termins mäklare är en risk tagare-någon som är intelligent, detalj-orienterad och försöker skilja sig från mängden. Om den huvudsakliga motivationen att bli en termins mäklare är ekonomiskt, då investera ett år som ett papper näringsidkare. I denna roll, härma dig den trafik du skulle ha gjort och få studera resultaten utan ekonomisk risk. Genom att investera tid i denna process, kan du analysera branscher, resultat och beslutsprocess som används för att belysa styrkor och svagheter. Ange ett system för att hantera dina kända svagheter och du kommer att öka vinsten. Futures mäklare som vill spekulera bör skapa stop order, så att varan automatiskt säljer när priset når en viss punkt. Denna akuta process kommer att kämpa mot tendensen att stanna bara lite längre i hopp om en förbättring.

En lyckad terminer mäklare har lärt sig att hantera sina inre drivkrafter och har en uppsättning regler som de följer. Efter trenden, med principer pengar förvaltning och genomförande av ett system är alla metoder för att minska risken och öka lönsamheten. Enkla rutiner, som alltid beräkna risken innan du lägger en handel med och förklara den punkt när du lämnar handeln minska konsekvenserna av känslor i processen och resultaten mer tillförlitliga resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.