Vad är en Access Bond?

En tillgång obligation är en typ av inteckning. Det tillåter husägare att låna pengar mot eget kapital i hemmet när som helst. Villaägare debiteras sina skattesatser räntekostnader för när dessa pengar är lånade.

Hem låneräntor är generellt lägre än andra priser konsument lån. En fastighetsägare kan spara pengar på räntebetalningar genom att använda en tillgång Bond. De extra avgifter som kan tas ut när de tecknar ett extra lån, t. ex. en villa vinstandelslån, kan också undvikas på detta sätt.

Vissa banker tillåter husägare att flytta ytterligare medel i och ut ur bostadslånet konto. Detta kan spara pengar fastighetsägare till räntebetalningar. När extra pengar som satts in på bostadslånet kontot minskar detta beloppet av utestående lån. Då räntekostnaderna beräknas dagligen, varje dag husägare kan lämna dessa medel på kontot, kan räntebetalningen för dagen sänkas.

Fördelar med tillgång obligationer ingår med ytterligare medel till förfogande när det behövs för att täcka kostnaderna. Dessa kan bestå av stora kostnader, till exempel utbildning eller renovering, eller mindre, oväntade kostnader, såsom bilreparationer. Med en tillgång obligation får husägare betala en lägre ränta än vad han skulle om han använt en separat lån hem kapital för att betala för sådana poster. Det kan finnas nackdelar att få tillgång till obligationer. För det första är den egendom används en säkerhet för eventuella medel ur obligationen. Dessutom kommer det egna kapitalet i hemmet sänkas varje gång medel dras tillbaka. Detta kan vara ett problem om hem någonsin måste säljas snabbt.

Pengar lånat mot hemma egna kapital måste betalas tillbaka när den säljs. Om fastighetspriserna är låga när bostaden skall säljas, kan detta vara en utmaning för husägare. I sådant fall är det möjligt att husägare inte skulle tjäna tillräckligt med pengar på försäljningen till återbetala tillgång Bond.

Om en husägare vill ha denna typ av tillgång till sina egna kapital, måste han i regel ansöka om tillträde obligation inteckning när han köper fastigheten. Vissa banker konvertera en befintlig, traditionella inteckning i en tillgång Bond. Utgående kostnader kan gälla i en sådan situation, som med andra typer av inteckning refinansiering. Dessa kostnader kan omfatta bank, försäkring och avgifter bedömning.

Även tillgänglig på många platser i världen, tillgång obligationer användes mest i Sydafrika. Eftersom den globala ekonomiska nedgången i slutet av 2000-talet, men har tillgång obligationer varit svårt att få. I en tuff ekonomi, banker är mycket striktare godkänna kreditansökningar och obligationer tillgång är inget undantag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.