Vad är Residual Income?

extrainkomst är det pengar kvar efter månadsbetalning skyldigheter t. ex. boendekostnader och skatter. I affärer, extrainkomster är extra mängder av rörelseresultatet under den ordinarie minsta av kontrollerbara rörelsetillgångar. Extrainkomst också kallas passiv inkomst och kan hänvisa till alla inkomster som genereras genom indirekt inblandning i något. Hyresintäkter, royalties, webbplats intäkter och portfölj utdelning är alla typer av restprodukter eller passiv inkomst. Det är lätt att förstå idén om extrainkomst om du anser att ordet återstoden . Återstod hänvisar till någonting kvar som ett resultat av något annat. Extrainkomster är extra pengar tjänas på grund av en annan åtgärd såsom att skriva en bok och senare får en royalty på försäljningen av varje bok.

investeringsportföljerna inkomst residual eftersom räntor och utdelningar intjänas som en extra, automatisk följd av att äga aktier och obligationer eller andra värdepapper. Naturligtvis finns det inga garantier för att investeringarna kommer att generera en extrainkomst, men det är hopp om investerarna. Tanken på resterande eller passiv inkomst är populär eftersom möjligheterna att tjäna extra pengar utan extra tid och ansträngning är möjlig.

Hyresintäkterna är en populär typ av extrainkomst. Att äga ett hem och hyra ut det kan kräva en del arbete och deltagande, om inte en fastighet förvaltningsbolag används. Den betalar sig kan vara bra men eftersom både värdet på fastigheter och en stadig hyresinkomster tillhör fastighetsägaren. I vissa fall kan hyresintäkter betala av de flesta eller alla av en inteckning.

Internet inkomster såsom pengar intjänade på webbplatser genom reklam eller antalet sidvisningar är en annan typ av populära extrainkomst. Medan den första direkta arbetet med att skapa företagets webbplats behövs, den månatliga intäkter från reklam hålla genererar, så detta skapar en återstående eller passiv inkomst. Beloppen av Internet genereras extrainkomster varierar kraftigt, men, och vissa människor kan bara tjäna några dollar varje månad. En annan typ av resterande inkomster i ett företag uppstår när ett företag växer och ägaren har möjlighet att gå i pension medan en chef driver verksamheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.