Vad är Mortgage avgifter?

Mortgage avgifter, ibland kallade stänga kostnader, är de olika avgifter som uppkommer när en köpare undertecknar alla papper och stänger på ett hem. Beloppet av den inteckning avgifterna beror på värdet av hemmet som köps, vanligtvis de är någonstans mellan 2% och 5% av kostnaden för hemmet, och bedöms utöver att göra kontantinsatser. I USA, inteckning avgifter eller kostnader för stängning, totalt ungefär $ 110 miljarder US dollar (USD) per år och omfattar kostnader för sådant som titeln sök-och försäkring, hem avgifter bedömning Mortgage Insurance och en kreditupplysning begäran. De avgifter som vanligen delas in i tre olika kategorier: uppkomst, depositionsavtal och slutliga kostnaderna, men de flesta hypotekslåneinstituten helt enkelt fast dem alla tillsammans.

Enligt lag måste en långivare ge en köpare någon sorts uppskattning av vad den totala inteckning avgifter kan vara, det är ibland som en ärlig uppskattning. Denna uppskattning bör ingå med information om ett bostadslån, och även om dessa avgifter inte helt kan undvikas, är det möjligt att eliminera eller minska några av dem. Inte alla de avgifter som kommer att ansöka om ett hypotekslån som håller på att refinansieras. En långivare kan även betala en del eller alla de inteckning avgifter i ett försök att locka till sig företag. Den exakta fördelningen av inteckning avgifter varierar, finns det vissa saker som vanligtvis ingår. En inteckning mäklare eller långivare kommer att bedöma en ansökningsavgift, normalt det är mellan $ 75 och $ 300 USD. En köpare har i allmänhet betala för lantmäteri, vanligtvis kostar mellan $ 150 och $ 400 USD samt en bedömning av hemmet, som vanligen kostar från $ 300 till $ 700 USD. Ett lån som börjar betalas, som vanligtvis är minst 1% av det totala lånebeloppet.

Andra inteckning avgifter ingår en avgift kreditupplysning, en inteckning försäkringspremien och husägare försäkring. En köpare kan betala skatt stadens egendom, inspelning avgifter för att ange försäljningen av hem på offentliga handlingar, samt eventuellt arvode för en inspektion för bly baserad färg och en pest inspektion. Det finns också olika diverse avgifter en köpare kommer att ansvara för, oftast från $ 200 till $ 1,000 USD, beroende på komplexiteten av inteckning. Dessa avgifter inkluderar kostnader för undertecknande och leverans av handlingar i samband med inteckning, liksom alla advokatkostnader och notariatsavgifter. Det är viktigt att se dessa avgifter inte betalas dubbelt så de kan visas under olika namn.

Många bostadsköpare förståeligt nog inte kan hänga med i alla dessa inteckning avgifter. Om du är osäker, bör köparen begära en detaljerad uppdelning och alltid fråga allt som inte är klar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.