Vad är Level II Quotes?

Tusentals lager transaktioner sker varje dag, inte bara i USA utan även i hela världen. Börser är vana institutioner i många av världens största länder. Trading på dessa börser är vanligen ursinniga. När en aktie köps och säljs, har två typer av priser, en köpkurs och en säljkurs . Budet är det pris som någon är villig att betala för beståndet. Det säljkurs är vad ägaren är villig att acceptera. Alla dessa priser kallas citat .

aktiemarknaderna i världen, särskilt i USA, har nivåerna av citat. Nivå I Börskurser bästa köpkurs och bästa säljkurs för varje aktie. Tittar på en nivå jag citerar kan ge en investerare en grundläggande uppfattning om hur ett bestånd presterar vid varje given tidpunkt.

Level I citat är något begränsad eftersom investeraren får bara de bästa priserna på en aktie. Nivå II citat leverera information inklusive alla erbjudanden på båda sidor av transaktionen. Använda Level II citat En investerare kan göra ett mycket välgrundat beslut om att köpa eller sälja grundar sig på detta ibland omfattande information om vem som är villiga att köpa eller lossa ett visst bestånd och för hur mycket. Den högsta nivån är den nivå III citat, som identifierar upphovsmannen i citatet men är bara tillgängligt för några få utvalda, vilket innebär att en investerare inte kan dra nytta av den.

För att få nivå I och Nivå II citat, en investerare vanligtvis samråder med en mäklare, en återförsäljare, eller kanske en data tjänsteleverantör. Använda Level II citat synnerhet, kan en investerare avgöra om en aktie går upp eller ned vid en viss tidpunkt. Har alla bud och ber tillåter honom eller henne att göra denna analys. Detta är anledningen till nivå II citat är så mäktig. En annan användning av nivå II citat är att fastställa var de stora köpare och säljare är placerade på vissa bestånd. Om du är en anhängare av Merrill Lynch, till exempel, då du kommer att vilja veta var de står på att köpa eller sälja en aktie som du har ögonen på. Använda Level II citat, kan du upptäcka denna information. Om du litar på Merrill Lynchs instinkter och goda exempel, då kan du tävla med sina formler för framgång genom att undersöka nivå II-bud för Merrill Lynch's picks.

nivå II citat är nytta för investerare som vill tjäna pengar på kort sikt. Långsiktiga investerare har dock förmodligen en strategi i åtanke som kräver mindre omedelbara åtgärder och hoppas på ökad tillväxt över tiden. II-nivå citat kan fortfarande arbeta till förmån för långsiktiga investerare, men de är mest effektiv när den används tillsammans med kortsiktiga strategier, eftersom det slags radikala dag till förändringar dag priset som kan åstadkomma förödelse på en kort-termer strategi och pengar kommer inte att påverka någon som tar lång visning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.