Vad är Glass Insurance?

Glas försäkring är en försäkring som betalar för att ersätta trasiga eller skadade glas. Även ersätta glas inte kan tyckas mycket dyrt för dem som aldrig behövt betala för det, kan glaset bli mycket kostsamma, särskilt när det gäller special glas som spegelglas, UV-resistent glas, eller dubbla spröjsade glas. Många försäkringsbolag erbjuder glas försäkringar till sina kunder, vanligtvis i form av en ryttare samman med en befintlig försäkring. P

Bilglas försäkring ofta görs tillgängligt som en del av en omfattande försäkring paket, och vissa försäkringar kommer att avstå från det avdragsgilla när automatisk glas behöver bytas eller refinished. Den politik som kan innehålla undantag för vissa typer av händelser som orsakar krossat glas, men normalt omfattar olyckor, skadegörelse och vissa naturliga händelser, såsom en del träd faller ned på en bil. Bilglas försäkring ibland ingår ett avtal med ett glas företag som regelbundet arbetar med försäkringsgivaren, och erbjuder tjänster såsom rekonditionering av hål eller gropar i vindskydd gratis.

Strukturella glas i bostäder, bostadsrätter, kommersiella fastigheter kan detaljhandlare, och så vidare också täckas med glas försäkring. Försäkringen kan köpas av hyresgästen eller fastighetsägaren, och är utformat för att Utbetalning att ersätta glas skadats av vandalism och mest naturliga händelser, även skador orsakade av bränder, krig, upplopp och får inte vara täckt, beroende på villkoren för politiken .

Kostnader för glas försäkring varierar beroende på vilken typ av glas och plats. Personer som bor eller gör affärer i områden utsatta för krossat glas, såsom jordbävningsdrabbade områden eller distrikt där vandaler allmänt strejk, kommer att få betala mer för sina glas försäkring, vilket speglar den ökade risken. Människor med en relativt låg risk kan betala ett lägre pris, och vissa försäkringsbolag också räknas inte fordringar glas försäkring som en fordran mot politiken som helhet, vilket betyder att när glaset ersätts av försäkringsbolaget, kostnaden för den totala politik kommer inte att gå upp.

När får bud glas försäkring bör människor ber om en lista över undantag så att de förstår vad som omfattas och vad som inte. De bör också fråga om avdragsgilla, med eller utan glas försäkringsfordringar kommer att påverka de större försäkring, och hur snabbt försäkringsbolaget betalar ut på glas fordringar. De bör också vara förberedda på en företrädare för byrån att inspektera glaset vara försäkrad, att dokumentera befintliga skador eller problem tillsammans med värdet av glaset. Det är också viktigt att regelbundet uppdatera försäkringar för att bekräfta att ändra värden, så gör det täckande det politiska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.