Vad är Estate Planning?

Oavsett om det är något vi vill tänka på, är det viktigt att ställa våra frågor, för att så våra kära kommer inte belastas med alltför många detaljer i det fall vi passerar. Estate planering är viktigt eftersom det garanterar våra tillgångar kommer att överföras smidigt och enkelt när vi längre här för att övervaka dem.

Estate planering ingår bland annat skriver ut en sista vilja och testamente, namnge en fullmakt och installera truster. Estate planering är inte bara för de rika, heller. Alla med tillgångar skulle vara klokt att undersöka saken. Om du har ett hem, en bil, en pensionsfond, aktier, obligationer eller andra investeringar, skulle det vara bäst för din familj för dig att träffa en fastighetsmäklare planering professionellt.

fördelarna med egendom planering är många. Den första och viktigaste är att du får utse var eller till vem, kommer dina tillgångar gå. Att inte göra det innebär att dina anhöriga kan sluta bråka om allting i domstol. Tack vare egendom planering, kommer din familj ha minimal domstol och avgifter advokat avseende försäljning av din bostad. Om du föredrar din egendom överlåtas till välgörenhet, även detta kan hanteras genom egendom planering.

Med noggrann planering egendom, kommer du att kunna ta hand om din familj när du är borta. Din slutliga kostnader och brist på inkomst kan sätta en allvarlig buckla i familjens ekonomi. Det är bäst att planera för detta för att undvika att din familj i en position där de kommer att ta slut på pengar.

Estate planering gör att dina pengar att växa när du är borta. Du kommer att kunna skapa konton och litar för barn och barnbarn som ger pengar att växa. Du kommer att kunna specificera vid vilken ålder barnen kommer att få tillgång till dessa medel. Om du är rädd att någon kommer att vara oansvarig med sitt arv, kan detta vara en bra idé. Du kommer även att kunna namn vårdnadshavare till minderåriga barn så att de inte är släpas runt via domstol eller social service system i händelse av dina tidiga död. Estate planeringen kommer också att hjälpa i händelse av att du blir fysiskt eller psykiskt. Det kommer att se till att kostnaden för din vård kommer att täckas och du kommer att få den bästa vården du har råd.

Din passerar kommer att bli svårt nog på din familj. Med gods planering kan du vara säker på dina frågor är i ordning. Detta kommer att underlätta en del av uppgiften när du är borta. Din familj kommer att tacka dig för det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.