Vad är Death Benefits?

Death fördelar är belopp som betalas ut till efterlevande om en avlidnes, klassiskt make /maka och /eller barn till den avlidne, även om döden förmåner kan också betalas ut till föräldrar eller affärspartners. Det finns en mängd olika sätt att få död förmåner, beroende på ens nationalitet och sysselsättning, allt från inköp livförsäkring, att ansöka om döden förmåner från myndigheter. Många människor uppmuntras att tänka på döden förmåner om de har barn eller en make som kan vara ekonomiskt påverkas av ett dödsfall.

Tanken bakom dödsfall fördelar är att när en löntagare dör, kan det vara mycket svårt för de överlevande att klara sig. I en familj med bara en löntagare kan ett dödsfall vara förödande, vilket tvingade de överlevande att söka arbete för att försörja sig, och även i ett hus med flera inkomster, kan man presentera ännu ett slag. Death förmåner är utformade för att hjälpa människor att försörja sig själva, och de kan erbjuda allt stöd, eller bara tillräckligt med hjälp till de överlevande att komma på fötter och bli oberoende.

Ersättningar vid dödsfall kan komma i form av en periodisk betalning, känd som en livränta, som vanligtvis är utfärdade en gång i månaden. De kan också presenteras i en klumpsumma. Generellt har människor en möjlighet att välja det ena eller det andra när du upprättar en död förmånsbestämd plan. Efterlevande bör vara medveten om att vissa dödsfall fördelarna anses vara skattepliktiga, det är en bra idé att anlita en revisor eller advokat om skatten.

Livförsäkring är ett av de enklaste sätten att få död förmåner. I en livförsäkring, är en eller flera personer anges som förmånstagare i händelse av dödsfall, och dessa personer kommer att få död förmåner efter det att försäkringstagaren avlider. En del arbetsgivare erbjuder också döden fördelar som en del av sin ersättning paket, ofta i form av en partiell eller full lön betalas ut till en make /maka eller annan efterlevande familjemedlem. Vissa regeringar ger ett fast belopp förmån död att hjälpa till med begravning kostnader, eller för att stödja små barn tills de mognat.

statliga organ, i synnerhet de militära, klassiskt också död fördelar. Om en medlem av den militära dör medan i aktiv tjänst, kommer efterlevande ha rätt till döden förmåner och militära pensionärer kan även köpa in planer död fördel.

Många tycker död förmåner mycket hjälpsamt. De är dock ibland utnyttjas. Folk borde vara medvetna om när planerar begravningar som många begravningsbyråer forskning död förmånspaket omfattande, och de kan vara medvetna om exakt hur mycket pengar en efterlevande familjemedlem har tillgång till. Om börskursen för en begravning är misstänksamt liknar ett engångsbelopp dödsfall förmån eller en begravning bistånd nytta, kan efterlevande vill verka för en prislista, som de har rätt att se enligt lag i många nationer, eller de kanske vill ta sin verksamhet någon annanstans. Sjukhus är också rädd att verka för så mycket pengar som möjligt från efterlevande familjemedlemmar när någon har dött av sjukdom eller katastrof, och leverantörsskulder avdelningen är ofta duktig på att ta reda på hur mycket pengar som kan utvinnas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.