Vad är Closing Bell?

en fondbörs, är den sista klockan en signal om att börsdagen för dagen är slut, och att alla aktörer på golvet måste sluta göra affärer tills en ny session öppnas igen. Det används ofta metaforiskt för att hänvisa till slutet av en arbetsdag. Inte varje börs använder just en klocka för att signalera slutet av daglig handel, men termen är ganska allmänt uppfattas i den finansiella världen. I börser som använder fortfarande en klocka för att signalera slutet av handelsdagen, en öppning klocka är också ringde i början av dagen som tyder på att börsen har öppet för verksamhet.

golvet i en fondbörs kan ibland bli extremt kaotisk, speciellt när marknaden är i vilda svängningar. Användningen av en stark signal som stänger klockan säkerställer att alla aktörer sluta göra affärer samtidigt. När en finansiell marknad är uppvärmd, efter att göra affärer slutet av dagen kan vändas till en aktörs fördel, om han eller hon kan komma undan med det. Normalt är en varning klocka ringde före stängning klockan för att väcka näringsidkare att det faktum att marknaden är på väg att stänga. I de fall en fysisk stängning klocka inte används, andra höga ljud eller blinkande ljus används för att fånga uppmärksamheten hos handlarna. Monitorer på golvet är tänkta att titta på för näringsidkare som kan komma att försöka dra letar efter handel för dagen har upphört. När handeln för dagen har upphört, handlare typiskt fortfarande måste lämna pappersarbete och behandla andra administrativa uppgifter för att säkerställa att de är redo för att öppna klockan nästa dag. På fredagar, när den stängs klockan signalerar början på en helg, kan stämningen på golvet blir jublade när den stängs klocka ringde.

The New York Stock Exchange, använder en av de mest kända börserna i världen, ännu en klocka för att signalera start och stopp av handeln. Amerikansk tv-och radioprogram som fokuserar på investeringar ofta använda termen "Closing Bell" att referera till slutet av handelsdagen, och några visar som erbjuder daglig roundups investeringar information kallas av någon variant på "Closing Bell. " Ringer på stänger klockan i New York-börsen anses vara en stor ära, och det är inte ovanligt att en politiker eller annan anmärkningsvärd siffra symboliskt sista handelsdagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.