Vad är Asset Protection?

Asset skydd är ett sätt att skydda en persons tillgångar i händelse av rättsliga förfaranden inletts mot individen. Det finns flera skäl till varför en person kan vilja göra detta. En central faktor är att begränsa den mängd tillgångar som kan återfås om rättsliga förfaranden införs. Ett annat är att skydda hur mycket monetära värdet faktiskt placeras under ett namn. Den mindre pengar eller tillgångar folk vet att du har, desto mindre sannolikt är det att rikta dig för stöld eller i en rättegång. Handlingen att placera dina tillgångar i ett företag enhet eller tillit innebär att en annan person inte kan få tillgång till dessa tillgångar. Tillgångarna kan inte heller identifieras som er av brottslingar som inte kan se på din värda, försök att använda identitetsstöld att få tillgång till dina tillgångar. Alla som har en betydande mängd välstånd kan få tillgång skydd fördelaktiga. Det är särskilt användbar för människor som arbetar i yrken med en benägenhet till rättstvister. Advokater, läkare och företagare löper större risk av stämningar, och kapitalförvaltning skydd kan vara en hjälp i värsta händelse.

Kapitalförvaltning skydd innebär inte att personen försöker slippa betala om han eller hon är skyldig. De med tillgång skydd helt enkelt göra det svårare för människor att rikta dem lika enkla utbetalningar, som de kan uppfatta dem som om de hade kunskap om deras rikedom. Det antal tvister och rättsprocesser, i kombination med storleken på priser och vann i dessa fall gör tillgångar skydd ett mycket viktigt finansiellt alternativ att överväga.

Det finns många olika sätt som du kan sätta i gång processen för tillgången skydd. Du kan placera aktier, aktier och kontanter till havs bankkonton. Du kan investera dina pengar i levande truster eller bolag och företag. Den säkraste former av tillgångar skydd investeringar testas sådana, som framgångsrikt har skyddade tillgångar från tvister i tidigare rättsfall. Använda dessa metoder för skydd som ett exempel på hur du ska investera dina tillgångar, och du bör inte fastna i alla eventualiteter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.