Hur organiserar jag räkningarna?

ta sig tid att organisera räkningar behöver inte ta lång tid. Även om datorer eliminera en del pappersarbete idag, räkningar i pappersform tenderar fortfarande att stapla upp. Plus, även om du betalar räkningar på nätet bör du skriva ut och spara kvitton. Förbereder att organisera räkningar är så enkelt som att ha en låda kartong fil, några mappar, en häftapparat och en märkning penna.

Först, koncentrera dig på dina fasta kostnader. Fasta kostnader räkningar som är samma varje månad som din hyra eller amorteringar betalas. Om du hyr, hålla en mapp märkt uthyres för din hyra kvitton, din hyra och annat pappersarbete såsom en hyreshöjning form. Du kan häfta hyra kvitton tillsammans i grupper om tolv så att varje häftade grupp är ett år. Om du äger ditt hem, markerade en mapp Mortgage kan hjälpa dig att hålla reda på dina betalningar.

Andra fasta kostnader för att ha en mapp för att ingå någon faktura betalning som du betalar in en viss summa som en vanlig bil månadsvis betalning. Ordna räkningar i mapparna och när du betalar en räkning skriva datum du betalat räkningen på den. Notera också önskat betalningssätt och eventuella referensnummer. Var noga med att hålla alla bill-korrespondensen i filerna. Detta sätt kan du få kontaktinformation när du behöver den och se detaljer såsom din ränta.

Efter mappar för dina fasta utgifter, innehåller en mapp för alla dina andra räkningar. Staple kvitton på dessa och betalningar anteckning om dem. Varje gång du öppnar en faktura bara lägga den i din filen. Var noga med att kontrollera alla papper i rutan varje vecka på en bestämd tid så att du inte glömmer att betala räkningar. När du ordna räkningar, du måste vara i stånd att alltid hålla dem betalas med de intäkter och betalningen noteras. En bestämd tid för att betala dina räkningar plus en fil ruta för att organisera räkningar bör hjälpa dig att hålla din ekonomi bättre organiserade!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.