Vad är personlig Investering?

Personlig investera är en av de viktigare komponenterna i privatekonomi. Huvudsak denna typ av investeringar verksamhet inriktat på investeringen verksamhet som utförs av en person. Ofta är de investerar arbetet inriktats på att skapa en stabilare ekonomisk buffert för användning på senare år, och kan inbegripa investeringar verksamhet såsom bankcertifikat, sparkonton, som deltar i pensionsplaner, samt köp av aktier, obligationer och andra alternativ. Eftersom fokus personlig investering är ofta en viktig del av pensionering planering, väljer många att skapa en personlig investeringsportfölj som består av flera olika alternativ. Grunden för portföljen kan vara en rad mycket säkra investeringar som ger en liten men stabil avkastning. Investeringar av detta slag skulle omfatta sparkonton, enskilda konton pension, och liknande strategier spara erbjuds på lokala banker. När grundandet av portföljen skapas, i nästa fas av personliga investeringar innebär de söker efter investeringsmöjligheter som bär på en potential för högre avkastning, men också innebära antagande om en större mängd risk. Det finns flera alternativ i denna kategori som kommer att ge bättre avkastning än de olika alternativen på den lokala banken. Dessa inkluderar möjligheter såsom obligationer och några råvaruhandel. Bestånd i företag som har en lång erfarenhet av stabilitet är också utmärkt för avkastning som kommer med ett relativt begränsat antal risker.

För investerare som vill få en hög avkastning och är beredda att acceptera en större risk finns det alltid möjlighet att ge substans åt den investeringsportfölj med mycket volatil investeringar. Detta kan inkludera dessa möjligheter, som att köpa aktier i en ny och ännu obevisade affärer, tog en risk genom att investera i en ny typ av teknik som visar lovar att bli mycket populär, eller att delta med snabb handel som är gemensamma med valuta handel. Kom ihåg att med dessa mer volatil möjligheter, är det ofta nödvändigt att passera lånebehov, vilket bidrar till att investeraren har möjlighet att betala om en investering inte går som beräknat.

Utveckla en personlig investering strategi kräver noggrann uppmärksamhet på flera detaljer. Första bör den enskilde få investera råd från en kompetent finansiell professionell. Detta gör det möjligt att finna en balans mellan tillräckligt att ta hand om dagens behov och bygga ett bo ägg för framtiden. Den personliga investerare bör också förstå hans eller hennes personliga komfort nivå när det gäller mer volatil investeringsalternativ. Genom att balansera personlig investera mål med de behov och resurser, är det möjligt att utveckla en plan som kommer att göra pension mycket skönare


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.