Vad är hemförsäkring?

hemförsäkring är en form av försäkring som täcker de rörliga innehållet i ett hem eller företag, inklusive sådant som möbler, elektronik, kläder och så vidare. Det får inte säljas med sakförsäkringar som hem-och hemförsäkring för villaägare, eller som en fristående produkt för hyresgäster som vill försäkra innehållet i deras hem och företagsägare som inte äger de byggnader som de är verksamma i. Denna typ av försäkring är en mycket lämpligt försäkringsprodukt att köpa, eftersom det kan bli oerhört dyrt att ersätta innehållet i ett hem eller företag till följd av översvämning, brand, inbrott och andra evenemang.

Kostnaden för hemförsäkring varierar, beroende på värdet av en struktur innehåll, området och försäkringsgivaren. Generellt är ganska låg, och erbjuds ofta till en rabatterad ränta om folk köper det med andra försäkringsprodukter. Till exempel kan man köpa bil-och hemförsäkring tillsammans i en lägre takt. Få en offert är gratis och kommer att ge potentiella kunder en idé om vilken typ av kostnader som de tittar på.

Människor bör också vara medvetna om att allt inte täcks av hemförsäkring. Högt värde såsom smycken och konstverk kan uteslutas. För dessa poster kommer särskilda ryttare eller separata produkter försäkring måste köpas. Försäkringsgivare göra detta för att begränsa risken, som erkänner att dessa poster är större risk att bli stulna eller skadade, vilket kan öka ansvaret för försäkringsgivaren. Hemförsäkring också i allmänhet inte omfattar tillhörigheter som ägs av andra, en vän som besöker under en brand och förlorar en bärbar dator, med andra ord får inte täckas.

Bygga hemförsäkring kan även omfatta vissa saker utanför byggnaden, beroende på politiken. Detta inkluderar ofta saker som redskap som används för resor, som cyklar, tält, och så vidare, under förutsättning att sådana "innehållet" verkligen används utanför hemmet, inte på det, och så bör täckas på resor. Detta kan även omfatta skydd för saker stulits från fordonen medan du reser, till exempel digitalkameror och laptops.

När du köper hemförsäkring, bör människor väga kostnaden för försäkringen produkt mot Kostnader för att ersätta de punkter som kommer att omfattas. De bör överväga faktorer som innehåll som kommer att uteslutas och beloppet av den avdragsgilla. Innan man köper hyresgäster försäkring får hyresgäster vill kontrollera för att se om hyresvärdar har redan det hemförsäkring på fastigheten och hyresgäster kanske vill be om hyresvärdar skulle överväga att lägga hemförsäkring deras befintliga egendomsförsäkring och höja hyran något för att kompensera om det kan erhållas billigare på det sättet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.