Vad är ett hedersuppdrag Trust?

När Leona Helmsley, den beryktade hotell-och fastighets-ägare, och miljonär, dog år 2007, en av det som föreskrivs i sitt testamente var inrättandet av 12 miljoner US-dollar (USD) förtroende för vården av hennes maltesiska hund, Trouble . Massor av människor kommenterade hört hennes vilja att det inte skulle ha varit en dålig dag att vara en hund. I synnerhet som hennes två barn hade skurits ut ur hennes vilja kan ha känt ett sting av ärva någonting från henne, medan en hund satt ganska på en orimlig hedersmedlemmar förtroende.

hedersmedlem förtroende är en fond som inrättats, vanligtvis i ett testamente, för en icke-mänsklig eller icke-företagsenhet. I de flesta fall, folk inrätta en hederstitel förtroende för en efterlevande sällskapsdjur eller för att uppföra ett monument. Det finns gränser för var och när du kan skapa ett hedersuppdrag förtroende, och inte alla stater godtar dessa storföretag som juridiska. Som död Helmsley innebär klart New York accepterar vissa hedersuppdrag truster, och människor kan ha en svår tid att försöka bestrida ett testamente med truster av detta slag.

Om fallet finns att förtroendet är etablerat i en stat där det är olagligt, pengarna återgår till den ursprungliga gården. Andra som gynnas av viljan kan sedan ärva mer pengar, eller anhöriga till den avlidne eventuellt bestrider testamentet. Vidare innebar en hederstitel förtroende att skapa ett minnesmärke kan ignoreras.

Om en person vill ha ett monument till sig själv på stad eller statsägd mark, staden eller staten är skyldig att agera i denna önskan. Den enda anledningen att de kan vara motiverade att göra det är om det finns ett ekonomiskt incitament. Till exempel kommer en kan avsätta en heders förtroende för att uppföra ett monument, och lämna pengar till den lokala eller regionala myndigheter endast om det följer igenom med personens önskemål.

hedersmedlem förvaltare är en person som är etablerad för att se till att önskemålen hos den avlidne blir utförda med avseende på hedersuppdrag förtroende. Om de pengar som avsatts i förtroende att ta hand om ett husdjur eller sällskapsdjur, kan hederstitel förvaltaren se till att vård eller skulle utse någon att göra det, och hålla ögonen på dem för att försäkra sig om att förtroende var som hedrades på det sätt som föreskrivs. Om en person blev hedersmedlem förvaltare för att skapa ett monument, han eller hon skulle arbeta med staden eller regionala tjänstemän för att försöka hedra personens önskemål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.