Vad är ett flerfamiljshus lån?

Ett flerfamiljshus lån är vanligtvis reserverad för att köpa en fastighet som rymmer mer än en familj. I de flesta fall är dessa typer av lån till exploatörer och investerare att köpa lägenhet byggnader eller komplex bostadsrättslägenhet. För flerfamiljshus låneansökan kan vara mer detaljerade än motsvarande finansiering pappersarbete, och har striktare riktlinjer för godkännande.

Långivaren, eller lån upphovsman, kan definiera ett flerfamiljshus enhet som gäller för ett flerfamiljshus lån som varje byggnad som innehåller mer än fem bostäder, lägenheter, eller sjukvårdsinrättningar. Inteckningar finansieras vanligen i minst 40 år för godkända aktiebolag (LLCs) och företag. I de flesta fall är flerfamiljshus lån endast godkänd för 90% av det totala värdet på fastigheten. Efter att ha valt ett flerfamiljshus egendom, ett bolag eller LLC kan påbörja ansökningsprocessen för ett lån för att täcka en inteckning i den. Ungefär som ansöker om bostads-lån, kommer den sökande att få fylla i ett antal formulär att erhålla finansiering för 90% av värdet. De återstående 10% av den totala kostnaden är ofta betalas med en handpenning, som görs utöver eventuell stängning kostnader och tillhörande avgifter. I vissa fall, till exempel genom att använda program som erbjuds av den amerikanska Federal Housing Administration (FHA), kan upp till 85% av den sista kostnader täckas av inteckning. Dessa erbjudanden om hjälp med kostnaderna ofta mellan priset på fastigheten i förhållande till egendomens värde. Ett flerfamiljshus lån kan ofta uppnås med både privata och offentliga låneföretag. Det finns flera olika typer av lån som är tillgängliga för ett flerfamiljshus köp. Dessa lån omfattar små balans lån och stora balans lånet. Den lilla balans lån är normalt reserverad för sökande som behöver låna mellan $ 500. 000 amerikanska dollar (USD) och $ 5. 000. 000 (USD). Den stora balans Lånet sträcker sig normalt låneansökningar för belopp över $ 5. 000. 000 (USD). Andra, kanske mer specifika typer av lån tillgängliga, beroende på var i flerfamiljshus egendom.

är ett flerfamiljshus lånet inte begränsade till inköp av en ny fastighet . I de fall där det egna kapitalet i en fastighet är högre än eller lika med den totala inteckning, denna typ av lån kan användas för att refinansiera egendom. Refinansiering lån kommer ofta skiljer sig från originalet lån, och kan sänka räntan på en inteckning. Med en sänkt ränta och förnyade villkor återbetalning, den totala inteckning betalning kan också minskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.