Vad är ett flerfamiljshus Sale?

Ett flerfamiljshus försäljningen fastighet anges för inköp som är avsedd att vara upptagen av mer än en familj. Dessa egenskaper är ofta vänder sig till fastighetsinvesterare om de vill leva i en av enheterna och hyr ut den andra eller bara äga och hyra ut den flerfamiljshus egendom. Flerfamiljshus lån och alternativ finansiering är ofta attraktiva för investerare eftersom de potentiella intäkterna från enheterna räknas mot ägarens kvalificerade inkomst. Ett flerfamiljshus försäljning i fastigheter hänvisas särskilt till fastighet med två till fyra enskilda levande enheter.

Hus listad som flerfamiljshus försäljning normalt antingen duplex eller tre våningsplan. En duplex är ett flerfamiljshus hus med två separata enheter, medan en triplex har tre levande sektioner. Etagevåning ofta sida vid sida med två separata framdörren ingångar i mitten av husets exteriör. Många tre våningsplan innehålla tre våningar och de kan ha en balkong på varje historia ge dem ut som en miniatyr hyreshus. En duplex eller triplex flerfamiljshus försäljningen gör det möjligt för en investerare att köpa fastigheter i bostadsområden eftersom de flesta områden med enda familj hem har duplex och tre våningsplan.

Etagevåning och tre våningsplan ibland visas i flerfamiljshus listor som två-familjen och tre hem familjen. Flerfamiljshus försäljning med fyra enheter är tämligen sällsynta och dessa i regel har två enheter på bottenvåningen och två på toppen av huset. Ett flerfamiljshus försäljning egendom har alltid helt separata lägenheter i varje enhet med eget kök, badrum, vardagsrum och sovrum. Antalet rum varierar beroende på storlek och utformning av enheterna.

Eftersom det finns många familjehus dela en bit bostadsområdens, tenderar de att överklaga till först time fastighetsinvesterare eftersom flera hyra enheter är bekvämt beläget tillsammans. Om ägarna bor i en av enheterna och är villiga att ge gräsmattan vård och reparationer för hela fastigheten, kan de undvika att behöva betala för fastighetsförvaltare och därför göra större vinster. I vissa fall kan ett flerfamiljshus försäljning kräver inte mycket skötsel och underhåll än en enda familj hem. Har flera enheter som hyrs istället för ett även ger real flera fastigheter investerare hyr varje månad som kan lägga upp till en bra månad hyresintäkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.