Vad är ett arv Security?

Legacy värdepapper är en form av arv tillgångar. Värdepapper av denna typ brukar anses vara något lackluster i prestanda, som gränsar möjligen på att bli en belastning än en tillgång. Även säkerheten kan ha en lång historia, finns det vissa belägg för att organisationen utfärdar säkerhet är nära att bli föråldrad, en faktor som kan göra säkerhet värdelösa. Många investerare identifiera en investering som ett arv säkerhet när den har visat en stadig takt i nedgången under en längre tid, och visar inte något löfte om att återfå ett kraftigt uppsving. Ett arv säkerhet kommer i många olika former. Investeringar som fastighets-relaterade värdepapper, inklusive kommersiella fastighetsprojekt och frågor Bond, är ett exempel. Någon typ av offentlig-privata investeringsfonder kan också bli inaktuell eller föråldrade över tiden, vilket i praktiken gör dem till legacy värdepapper. Alla typer av aktier eller obligationer har möjlighet att bli ett arv säkerhet, med rätt kombination av omständigheter.

De flesta optioner går igenom perioder av uppåtgående och nedåtgående rörelse, men aldrig nå den punkt att definieras som ett arv säkerhet. Denna typ av utseende är vanligtvis inte tillämpas förrän säkerheten i fråga har genomgått en lång period av nedgång, med några korta skurar av avmattning eller öka i värde längs vägen. Som det står klart att säkerheten inte kommer att återfå någon gång snart, investerare ofta väljer att försöka sälja sina aktier innan värdet av det arv säkerheten sjunker till den punkt att förlora pengar. Tyvärr kan efterfrågan på dessa aktier liten, vilket innebär att investeraren, inget annat val än att behålla kontrollen och absorbera förlusten.

När ett arv säkerhet betraktas allmänt som en oönskad tillgång, finns det några investerare som uppmärksamt på alla investeringar alternativ som anses vara ett arv tillgång. Detta gäller särskilt om investeraren anser att de varor eller tjänster som erbjuds av företag som utfärdar bestånd skulle kunna befordras till en annan nisch marknad för konsumenter, och orsaka att sjunka vända. När detta är fallet, den smarta investerare faktiskt kan vidta åtgärder för att förvärva så många aktier av lagret som möjligt innan de andra börjar se potentialen för återkomsten och därmed ökning av värdet på varje aktie i lager. Förutsatt att det finns en reell möjlighet att odla denna alternativa kundbas och återställa den utfärdande företagets lönsamhet, är det möjligt att göra en hel del pengar på inköp av värdepapper stämplas som legat alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.