Vad är ett Köp Stop Order?

Köp stop order är ett exempel på ett sätt att ange ett köp begäran om en säkerhet som kommer med det förbehållet att begäran hållas tills det rådande marknadspriset för säkerheten är lika med stopp-priset för tillgången. Köporder av denna typ är vanligen anställda när marknaden trender visar att marknadspriset för någon form av trygghet står i begrepp att inleda en period av allt större värde. Huvudsak är ett köp stopp för en strategi som gör att en investerare för att säkra en tillgång när och om marknadspriset börjar stiga, utan att ständigt övervaka aktiviteten av säkerheten. Som en del i arbetet med att ange ett köp stop order, kommer en investerare går ofta över den föreslagna marknaden ordning med sin mäklare. Som ett led i undersökningen av möjligheten att skapa en köp order av denna typ, investeraren och mäklaren kommer att titta på tidigare resultat av säkerheten i fråga. Denna detalj kommer att utvärderas i ljuset av de nuvarande villkoren som ger insikt i marknaden indikatorer på dagen och hur dessa indikatorer kan eller inte kan påverka det framtida priset på säkerheten.

Tillämpa denna metod är det möjligt att kontrollera om att placera ett köp stop order på en viss säkerhet har en bra chans att ge ett bra avkastning på investeringen. Samtidigt är det också möjligt att få en god uppfattning om hur lång tid det kan ta att nå en punkt där marknaden prishöjningar till att den nuvarande aktiekursen, och hur mycket mer kommer troligen att stiga efter att beslutet körs.

En fördel med ett köp stopp för är att det finns en relativt liten del av riskerna i samband med transaktionen. Eftersom marknadspriset stiga till en viss nivå innan mäklaren utför köpa stop order, den enda chansen att förlora pengar på satsningen är säkerheten, om den når hållplatsen pris och sedan börjar släppa omedelbart efter säkerhetskontrollen förvärvas. Generellt sett skulle en investerare ha lite tid att konstatera att säkerheten inte längre klättra i pris och kunna sälja säkerheten vid mer än en liten förlust.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.