Vad är en sammansatt band?

Composite band är kortnamnet band som används för att skriva ut transaktionen verksamhet på olika typer av ekonomiska utbyten. Den sammansatta band fångar upp information i realtid och kontinuerligt skriver ut nuvarande verksamhet på en rad olika marknader. Användningen av läsradsläge gång tjänstgjort som det mest direkta sättet för regional handel att få information om transaktioner som sker på nationella börser. Än i dag, många investerare och olika utbyten fortsätta att aktivt använda sammansatta band som den främsta metoden för att få information av värdepapper prestanda.

Användning av sammansatta band går tillbaka till början av börser och utnyttjande av den nya makten av el. Under det tidiga 20th century, var det inte ovanligt att stora företag som behöll stora portföljer för att få en maskin på plats för att ta emot sammansatta band mätare. Samtidigt gjorde läsradsläge maskiner det möjligt för börser över hela världen för att erhålla uppdateringar av aktivitet förekommer i andra börser. För ett antal år, sammansatta band fungerade som det snabbaste sättet att ta reda på de nuvarande villkoren för investeringar utan faktiskt är närvarande på handelsplats för ett utbyte. Den vanliga struktur för den information som förmedlas av sammansatta band är att notera alla transaktioner som berör en viss säkerhet, oavsett vilken valuta transaktionerna äger rum. Detta gör det möjligt för investerare att visa en bred bild av vad som händer med säkerheten runt om i världen, och få en uppfattning om hur handel påverkar värdet av beståndet. I många fall, att kunna se denna mycket insamlade data på en gång gör det möjligt för investerare att fatta välgrundade beslut om vad man ska göra med aktier som innehas.

Modern teknologi har gett många andra sätt att komma åt marknadsaktiviteter, men sammansatt band fortsätter att utnyttjas i många diskussioner och många investerare idag. Medan läsradsläge maskiner idag är snabbare och effektivare än tidigare, brukar de fortfarande fungerar på samma grundläggande sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.