Vad är en rektor Balans?

Huvudmannen balans, på sin mest grundläggande, det utestående beloppet på ett lån som måste återbetalas för att tillfredsställa skulden. Den tar inte hänsyn till framtida ränta eller avgifter som kommer att uppstå. Den huvudsakliga balans är lika med det totala belopp som ursprungligen lånade minus vad som redan har betalats emot det, utan att lägga i någon av de räntor som måste betalas. Det är bäst att illustrera detta begrepp med ett exempel. Om man tar ut en inteckning för $ 100. 000 US dollar (USD) på sex procent ränta, den första huvudsakliga saldot $ 100,000 USD. Varje månad kommer låntagaren göra en betalning till hypotekslåneinstitutens. En stor del av betalningen ska gå att betala upplupen ränta, medan resten av betalningen kommer att börja betala av den huvudansvarige balans. Medan månaderna går på, kommer beloppet för betalningen förblir desamma, men en större del går till att betala den huvudansvarige. är Lånet amorteras när alla de främsta har betalats. Denna process att göra räntor /amorteringar kallas amortering, och är gemensam för bostadslån och billån. Ränta på lånet tas ut på beloppet av de viktigaste balans. Varje månad kommer låntagaren normalt får ett meddelande som innehåller information om de viktigaste återstående saldo, men man kan enkelt avgöra detta genom att titta på en amorteringsplan på nätet. Att betala av ett lån i sin helhet, är det nödvändigt att ringa till långivaren och begära en utbetalning belopp som huvudfordran balans tillsammans med eventuell tillsats av ränta eller avgifter.

I ett lån med ränta, räntan som tillkommer varje månad läggs till, eller förvärras, till ett belopp av de viktigaste. Detta innebär att den största belopp som faktiskt kommer att gå upp, och räntan beräknas baserat på den nya, högre belopp. När du ansöker om lån bör du läsa all dokumentation noga. Sammansatt ränta är vanligt på kreditkort.

Ett enkelt sätt att betala av ett lån i förtid är att göra en större ersättning än beror på. Kontrollera med långivaren, men i de flesta fall kommer det extra belopp i betalningen automatiskt tillämpas på den huvudansvarige. Till exempel, om skuldbeloppet en månad är $ 300 USD, och det belopp som betalas är $ 350 USD, att extra $ 50 USD kommer att appliceras direkt på den huvudansvarige att minska det totala skuldbeloppet på lånet. Vissa lån kan funktionen förskottsbetalning sanktioner, så än en gång, bör du läsa alla lånedokumentationen noggrant.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.