Vad är en placering avgift?

Placement avgifter är kostnader som bedöms av tjänster i ett antal affärsområden applikationer. Konceptet med en placering avgift finns i situationer där mäklare hanterar investeringar för kunderna, liksom när en ny hyra placeras med hjälp av ett bemanningsföretag. Avgifter av denna typ kan betalas av en kund, eller i fall av anställning placering av den nya hyra.

Med investera verksamhet, är placeringen avgiften brukar definieras som de kostnader som uppstår som investeraren under arbetet med köp eller försäljning av aktier av aktier, obligationer, råvaror och andra former av investeringar. Avgiften är normalt bedömas av mäklare som hanterar de finansiella transaktionerna, och kan beräknas som en procentandel av det totala värde av transaktionen. I andra fall är placeringen avgift en uppsättning avgift som förmedling avgifter för varje transaktion som utförs på uppdrag av en klient.

Olika nationer har lagar som styr hur och när en mäklare kan tillämpa en placering avgift till en investerare konto. I vissa fall är den avgift som debiteras omedelbart och beror på den tiden. Vid andra tillfällen kan avgiften bedömas och betalas inom de närmaste trettio dagarna. Investerare ordna ibland för mäklare att automatiskt dra placeringen avgiften från ett befintligt konto, oftast på bankdag att investeringen transaktionen är avslutad. När den används i en process med inriktning på sysselsättning, har avgiften för placering vanligen att göra med en betalning som görs till ett bemanningsföretag. Den exakta bestämmelser om placeringen förmedlingsavgift variera beroende på regler som definierar omfattningen av avgifter av detta slag. I vissa nationer, kan ett bemanningsföretag avgift vad som kallas ett försäkringsfall placering avgift. Denna form av placering avgift är en avgift som huvudsakligen garanterar byrån en del av betalningen i förskott och resten betalas efter den anställde kvarstår i den säkrade positionen för en viss tid, vanligen tre månader.

Det finns andra situationer där idén om en placering avgift är vanligt. Termen är ibland används i fastighetsaffärer, samt i situationer där företag headhunters lokalisera befattningshavare att fylla lediga jobb inom ett företag. I allmänhet när en kontrakterad organ eller enskilda försöker man säkerställa att varor eller tjänster för en kund, någon form av placering avgift ingår i den totala avgifter i samband med transaktionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.